Početna Rijaliti “SPAVALA SI SA U.ICAMA, SA 17 SI IMALA DEČKA OD 60 GODINA!”...

“SPAVALA SI SA U.ICAMA, SA 17 SI IMALA DEČKA OD 60 GODINA!” Miki Đuričić urnisao Aleks, plakala kao kiša zbog TEŠKIH OPTUŽBI!

Anastasija Stanojević Palčica uslelila se u Belu kuću, a zbog nje je tokom “Pitanja novinara” nastao opšti haos u Beloj kući.

Naime, čim je stigla nova zadrugarka, Aleksandra Nikolić joj je prišla i krenula da je ispituje za ljude iz spoljnog sveta, odnosno za njenog dečka Dejana Dragojevića.

Kako je zabranjeno novim učesnicima da unose informacije iz spoljnog sveta, Miki Đutičić napao je Aleksandru jer “navlači” novu cimerku da joj ispriča nešto, zbog čega bi dobila kaznu od Velikog šefa.

– Ti si se zabavljala sa ubicama i spavala sa njima, to zna ceo grad. Jedan je na robiji, drugi u bekstvu. Lažeš ovde, navlačiš devojčicu da ti da informacije, i posle da je kazne, da plati milion dinara – počeo je Miki da urla na Nikolićevu.

– Jeste, ja sam ološ – odgovorila je ona.

– Samo misliš na svoju g*zicu. Briga te je, bitna ti je informacija za Dejana – besneo je Miki.

– Miki ima sa mnom problem od prošle godine – govorila je Aleks.

– Dejanu svi kažu da nije za njega jer je prošao već pakao sa Dalilom. Ovu znam od 17 godina. Tebi treba devojka neka normalna, studentkinja. On je glupav, ne zna. Dečko ti je bre imao 60 godina kad si ti imala 17. Umro je, Bog da mu dušu oprosti – nastavljao je Đuričić.

– Izvini, ne palim se na matorce.

– Pališ se i te kako, ti to znaš. Hajde, beži – govorio je Miki, a nakon emisije Dejanova devojka izjurila je iz Bele kuće u suzama.

Kurir.rs