Početna Zanimljivosti Razija Čolaković je ovako izgledala s 15 godina: Bila najčudnija tinejdžerka u...

Razija Čolaković je ovako izgledala s 15 godina: Bila najčudnija tinejdžerka u školi!

Razija Čolaković, poznata pod nadimkom Raza, ponosna majka i supruga, spisateljica koja je napisala tri knjige, diplomirani politolog komunikologije i žurnalistike , a rijetko koja djevojka ili žena nije čitala tekstove koje piše na svojoj Facebook stranici „Muhabet sa Razom“.

POVEZAN VIDEO:

Razo je inače jako aktivna na društvenim mrežama, a na Facebooku, gdje je prati preko 200 hiljada osoba, pokazala je kako je izgledala sa samo 15 godina. Uz zanimljivu fotografiju objavila je i emotivnu priču o teškom odrastanju.

– Godina 1997-’98… Ovdje sam imala petnaest godina, osmi razred, u dvorištu moje Osnovne škole, u Stijeni. Fotografija nastala za vrijeme odmora… Ja sam bila “najčudnija” tinejdžerka u školi, koja se, ponekad, kako su mi kolegice govorile, oblačila kao žena: “joj šta si to obukla”, “izgledaš kao moja mama”, “takvu haljinu nosi moja nene”…

Naravno da bih obukla nešto drugo, da sam imala izbora. Ovu sam haljinu pronašla u vreći punoj odjeće, koju je jedna divna žena htjela baciti, pa je neko rekao: ima jedna porodica, sirotinja, imaju puno djece, dadni njima, ne bacaj”. I tako sam pronašla ovu haljinu u cvijetiće, stavila cvike, za koje sam Bog zna otkud mi, odlučila da mi kombinacija baš ekstra stoji i obukla je u školu. Osjećala sam se cool, zrelo i odraslo. Curetak s pozom samopouzdanja. Uvijek sam bila nasmijana, zahvalna, zadovoljna i vesela… Baš sam ponosna na sebe…”, ispričala je Raza pratiteljima.

ekskluziva.ba