Početna Showbiz ŠOOOK! ZVEZDE GRANDA PRELAZE NA OVU TELEVIZIJU: Poznata nova pravila i datum...

ŠOOOK! ZVEZDE GRANDA PRELAZE NA OVU TELEVIZIJU: Poznata nova pravila i datum početka emitovanja

Sprema se spektakl!

Emisije nove sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” se uveliko snimaju. I poznata su pravila nove sezone i ko su članovi žirija, jedino što zasad nije poznato je to koja će televizijska stanica emitovati ovaj šou.

Naime, kako “Espreso” nezvanično saznaje, spekuliše se da je već došlo do dogovora između “Pinka” i vlasnika “Granda” i da je sve izvjesnije da ćemo novu sezonu ovog muzičkog takmičenja, nakon nekoliko godina, ponovo gledati na “ružičastoj” televiziji.

Čak se spekuliše i da je već određen datum emitovanja prve emisije nove sezone – 1. novembar.

Podsjećamo da nedavno Saša Popović nije mogao da odgovori novinarima gdje se emitovati šou koji se snima pod njegovom dirigentskom palicom. On je podsjetio sve da Lepa Brena i on više nisu vlasnici “Granda” i da on vodi pregovore ni gdje će se “Zvezde Granda” emitovati niti ko će sve biti u žiriju.

Inače, svima je već poznato da su u novoj sezoni u žiriju Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Svetlana Ceca Ražnatović, Đorđe David, Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić. Za razliku od prethodne sezone, u ovoj sezoni neće biti produkcijskog žirija u kome će biti Mili i Snežana, već će njih dvoje biti ravnopravni sa kolegama iz stručnog žirija. prneosi “Novi“.

HABER.BA