Početna Rijaliti ŠOKANTAN INTERVJU KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Goca Tržan će nadrljati ako me tuži

ŠOKANTAN INTERVJU KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Goca Tržan će nadrljati ako me tuži

Nakon izbacivanja iz Zadruge Kristijan Golubović otkrio tajne iz Bijele kuće i da li će se vratiti u rijaliti gdje je trebalo da se vjenča sa trudnom Kristinom.

Progovorio je i o tužbi Goce Tržan koju je ona najavila kada je Kiki izjavio da je s njom imao s.ks.

Bojiš li se da će Uroš da podnese privatno krivičnu prijavu?

“Uroš je folirao da ima teške povrede i zato sam ja diskvalifikovan i završio sam u policiji, ali nakon pregleda ispostavilo se da ima samo čvorugu na glavi od Emilovog udarca. On je neko ko apstinira od kokaina i onda je došao tamo i non-stop je na tim suplimentima, on samo konzumira te aminokiseline, on smrdi na metar, to se baš osjeća, najjači sportisti to koriste samo pred takmičenje. Ukrao je Matoroj tablete za mršavljenje, ona ga je uhvatila.”

Je li Aleksandra bacila oko na Zvezdana kao što kažu unutra?

“Aleksandra je bacila oko na Zvezdana. Ona je blicnula, to se vidjelo, ali je toliko naučena od Dejana šta da radi da bi došla do finala, da to nije normalno. Ne može iz korijena da se neko promijeni toliko i da se onoliko folira. Ja kada bih iznio o njoj neke stvari to bi gorilo sve, ali to mora da se plati, jer vjeruj mi šta ja znam, to bi bio smak svijeta.

Šta se dešava sa Jelenom Golubović?

“Jelena se ugasila. Naglo je maltretitana od sadiste Uroša, polivana urinom i jogurtom, sve joj je uništio i zato se ugasila i ne može da funkcioniše. Istina je da se pomalo osjeti na neke neprijatne mirise, ali kako da se ne osjeti kad je polivana svim i svačim. Ona sada čeka da je izbace, jer ona neće da igra pod takvim uslovima.”

Kristijan i ja ćemo pričati na sudu, idem na poligraf: Goca bijesna zbog Golubovićeve izjave da je spavao sa njom, smislila plan!

Goca Tržan te tužila jer si rekao da ste imali s.ks.

“Neću ja da pričam o Goci Tržan, nek priča Ivan o njoj. Ja lično mislim da taj čovjek nikad nije bio normalan, niti lijep da bi jedna Goca bila sa njim i pravila djecu. Ona ako hoće da me tuži to je njen problem, ja sam rekao Ivanu: Jbao sam ti i Gocu i onu narkomanku i ovoga i onoga! To je sve bilo figurativno, a ona ako me bude tužila, ja ću onda na sudu da kažem: Jbao sam te tu i tu, pa ću da dovedem dvadeset svjedoka da to potvrde ako me bude čikala.”

Šta se dešava sa tvojim vjenčanjem koje je trebalo da bude u Zadruzi?

“Za sada ne znam ništa, jer plan je bio da se vjenčamo u rijalitiju i da se čak snima i porodaj za Božić jer je tada termin. Vidjet ćemo hoću li da se vraćam unutra, još se ništa ne zna. Vjerujte ta svadba bi bila spektakl kako smo sve osmislili, jedna prelijepa uspomena bi ostala. Svakako da ćemo da se vjenčamo prije porođaja, ali čekam da vidim da li ću se vratiti u rijaliti ili ne”.

Evo bez kolike svote novca ostaje Kristijan Golubović: Izlanuo se i otkrio svoj honorar, a od cifre će vam se zavrtjeti u glavi!

Kristijanov cimer iz zatvora iznio šok optužbe: Goluboviću propao ugovor od 500.000 eura, podstanar je, nema od čega da plati kiriju!

Nakon nasilja, obrnuli ploču: Evo kako se ponašaju Kristijan i Emil u policiji, čeka se i dolazak Ćertića!

(Express/Star)