Početna Rijaliti Šok tajna Zorice Marković i Uroša Ćertića: Bili su u ljubavnoj vezi...

Šok tajna Zorice Marković i Uroša Ćertića: Bili su u ljubavnoj vezi 2 mjeseca, a evo šta joj je kaskader uradio!

Zorica Marković i Uroš Ćertić navodno kriju da su imali ljubavnu aferu prije tri godine, kada je on bio čest gost u jednoj od kafana koju je ona tada držala. Pjevačica i kaskader ne kriju da su blagonakloni jedno prema drugom i da su zaštitnički nastrojeni kad god jedno od njih dvoje napadnu zadrugari.

To što brinu jedno drugom navodno nije slučajno i vuče pozadinu iz prošlosti. Njih vežu emocije iz perioda kada su bili u nekoj vrsti ljubavne veze, koja je trajala nešto više od dva mjeseca, prenosi dodatak Rijaliti Srpskog telegrafa.

Zorica Marković, podsjetimo, prije desetak godina navodno je bila sa sa mlađim golmanom Bobanom Bajkovićem Bajkom, za kojim su sve žene sa estrade ludjele u to vrijeme.

– Poslije toga nisu je zanimale ljubavne afere i priče. Onda je prije nešto više od tri godine uzela da vodi jednu kafanu koja je postala popularna i posjećena. Javne ličnosti su hrlile kod Zoke, a među njima je bio i Ćertić – počinje priču pjevačicina prijateljica sa estrade koja je željela da ostane anonimna.

– Uroš je među prijateljima poznat kao boem i kao neko ko obožava provod i kafane. Kako su se on i Zorica upoznali na snimanju jedne emisje, ona ga je pozvala da dode kod nje u kafanu i vidi šta je pravi provod. On se pojavio jednog vikenda bez najave. Bio je sam. Zorica ga je pozvala za svoj sto da ne bi sjedio sam i posvetila mu pažnju. Počeo je otvoreno da je muva pokazuje simpatije prema njoj. Iste noći su završili kod nje u stanu, koji je bio blizu kafane. Ljubavna afera nastavljena naredna dva mjeseca. To su bile opasne scene. On je samo zbog nje visio tu stalno. Nije negirao da su zajedno, nije se stidio što ona starija od njega. Prijatelji su mu govorili da se dozove pameti i da mu treba djevojka njegovih godina. Oni nisu bili za njegovo viđanje sa Zoricom. Ta dva mjeseca, koliko su se viđali, Zoka se podmladila i počela da se oblači i ponaša kao djevojčica – nastavlja njena koleginica s estrade, pa otkrila kako je ljubav pukla.

– Zorici se mnogo dopao Uroš, ona voli mlađe muškarca. Međutim, znala je da je on nestalan i da će biti sa drugim ženama, kao što je i bilo. Kada je saznala da je spavao s jednom djevojkom istog dana kada je bio sa Zoricom, šutnula ga je: ,,Mali, mislio si da će da ti prođe ova priča? Neće moći. Završio si karijeru kod mene. Nemoj više da mi se javljaš i nemoj da me tražiš. Osvijesti se, razmisli, pa onda možemo da pričamo, ali samo kao prijatelji. Cijenim te, jer si dobra duša.“ Morala je da prekine kontakt s njim neko vrijeme jer je znala da će da pukne psihički ako nastavi da se ganja s njim i svim njegovim mlađim djevojkama. Prošlo je neko vrijeme. Ubrzo su se pomirili, ali prijateljski i nikada više nisu pominjali šta se desilo između njih. Poštuju se, štite, Uroš ne bi dao da Zorici fali dlaka s glave – završava izvor blizak Zorici.

ekskluziva.ba