Početna Vijesti Čedina žena se oglasila poslije prijave da ju je muž tukao: Jel...

Čedina žena se oglasila poslije prijave da ju je muž tukao: Jel treba da se skinem pa da dokažem?

Nakon što je Čedomir Jovanović potvrdio da se potukao sa suprugom Jelenom, ona je negirala sve.

– Najobičnija sr.nja i gluposti mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka namještaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri djevojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr.nja“, rekla je ona vidno uznemirena i dodala:

“Ne želim da živim u ovoj zemlji, ovo namještaju Rusi, ne znam ko. Ne vjerujem da su se čuli sa Čedom”, rekla je ona za portal Nova.

Jelena kaže da je niko nije tukao, niti da je ona bilo koga tukla.

– Spremam ručak za tri djevojčice koje su u školi, mene niko nije tukao, niti sam ja nekog tukla. Povraća mi se od Srbije. Ne mogu ovo da podnesem. Svašta su objavljivali o meni. Da se skinem g.la nasred ulice i da kažem da me niko nije tukao? Kako da dokažem da se neke stvari nisu desile? Moja deca i njihovi drugari će čitati ovo i misliti da smo se mi tukli. Ovo je van pameti, ovo nema smisla. Kome da prijavim? Šta da prijavim? Sud će za sedam godina da donese odluku.

Ona je opet spomenula da je za šporetom i da sprema ručak.

– Pravim grašak, to ne radi prebijena žena. Meni ovo ne treba u životu, ja živim miran život, vratila sam se s puta sve je okej i sve je super. Ko je koga tukao? Šta pričaju?.

Na pitanje da objasni izjave Jovanovića za medije, u kojima on navodno potvrđuje da je došlo do tuče, Jelena kaže:

– Ja ne znam šta Čeda radi, otišao je na posao. Kakve izjave daje? Je l ste sigurni da je to Čeda? Sada me zove žena koja vodi igraonicu, ona pita je l bukiramo za dijete, ja kažem da mi djetetu nije rođendan i da to nije Čeda. Nikada nikoga nisam prijavila policiji niti sam se tukla sa bilo kim – rekla je ona.

Izvor: Nova.rs