Početna Showbiz Adil izgradio kuću od 200.000 eura kod Smedereva: Bazen nasred dvorišta, sve...

Adil izgradio kuću od 200.000 eura kod Smedereva: Bazen nasred dvorišta, sve moderno odrađeno!

Pjevač Adil Maksutović sazidao je kuću od 200.000 eura kod Smedereva. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pjevač se sa porodicom uskoro seli iz Koteža u Podunavski okrug.

Muzičar je sa suprugom Anom Ramadanovski, kćerkom pokojnog folkera Džeja Ramadanovski, prije nekoliko godina kupio plac, na kojem su majstori nedavno izgradili vilu.

Radovi su pri samom kraju, a tamo će Adilova porodica uskoro preći da živi. Prema riječima Kurirovog izvora, plan je da se usele do kraja godine, zapravo da novogodišnje i božićne praznike dočekaju u novoj oazi mira. Adil je oduvijek želio da pronađe idealno mjesto za kuću sa dvorištem i bazenom, priča sagovornik blizak pjevaču.

Prijatelj mu je preporučio lokaciju u okolini Smedereva i veoma mu se dopala. Sve je urađeno u modernom stilu. Djeca imaju svoje sobe, a Adil i Ana njihovu bračnu. Kako navodi izvor Kurir, pjevač ne zavisi od Beograda i želio je da ima mir daleko od gradske vreve i gužve, jer on svakako zbog posla putuje po cijeloj Srbiji i Evropi, a do aerodroma mu je potreban samo auto-put.

Ana je, navodi sagovornik Kurira, oduševljena i projekat je urađen po njenoj zamisli. Njih dvoje poslije burnog perioda koji su proživjeli konačno uživaju u ljubavi i idili. Djeca su im centar svijeta i sve je podređeno njima. Adil je maksimalno posvećen familiji, o čemu je i sam ranije pričao. U novom domu imaće i veliko dvorište koje je uređeno prema potrebama njihovih sinova.

ekskluziva.ba