Početna Showbiz Milan Popović nemoćan da zaštiti bogatstvo: Severina traži pola moje imovine

Milan Popović nemoćan da zaštiti bogatstvo: Severina traži pola moje imovine

Šokantne tvrdnje bivšeg partnera Vučkovićeve.

Nekadašnji partner pevačice Severine Vučković, Milan Popović, gostovao je u emisiji „Novo jutro“ i tu iznio neke nove detalje.
Između ostalog, osvrnuo se i na nedavni konflikt pjevačice i njene sestre Marijane.

„Sa Marijanom imam kontakt sve vrijeme. Sa bakom Anom nisam u kontaktu, ona je pod uticajem Severine, izmanipulisana je. Za Anin stav znam direktno preko Marijane, pošto je ona bila u Splitu i Marijana u svojoj izjavi za jedan portal kaže da to nije izjava bake, već Severinog tima koji je to poturio kao Aninu izjavu“, rekao je Popović.

„Severinina pjevačka karijera ne može da ispašta zbog našeg konflikta. Ona je pjevačica takva kakva jeste. Njene pjesme nikako ne zavise od toga kakav je njen odnos sa mnom i šta se dešava u njenom privatnom životu. Mislim da njen PR tim već određeno vrijeme pokušava da me istjera iz Hrvatske, kako sud ne bi mogao da mi dodijeli dijete. Na sve načine pokušavaju da me ocrne, intenzivno rade na tome. Pokušavaju mene da okarakterišu nekim najgorim karakteristikama, samo da neke stvari ne bi došle do suda i kako bi se donijela odluka u korist Severine“, dodao je Popović.

On tvrdi i da je zbog Severininog ponašanja u strahu.

„Činjenica je da neki poremećaj kod Severine postoji, ali to je na struci i na vještacima da utvrde i da na sudu i centrima za socijalni rad prezentuju. Kompetentan sam kao roditelj koji se za svoje dijete brine. Neko ko ima takav poremećaj može da nanese štetu bliskim osobama… Kod Severine može da se primijeti određena progresija da se ti ispadi dešavaju sve češće i sve intenzivinije. Ako si u stanju da rođenoj sestri prijetiš, da joj govoriš: ‘Ubiću te, ubiću te…’ i pokušavaš da joj oštrim predmetom odsječeš prst, znači da ti ni rođena porodica nije svetinja. Logično je da se zamislim“, tvrdi on dalje, a onda se osvrnuo i na alimentaciju.

„Mogu samo da pretpostavljam da joj je namjera bila da uzme od mene više od onoga što sam ja htio da dam za alimentaciju (10.000 eura). Analiziram činjenice. Imate tužbu da ona traži da se utvrdi postojanje vanbračne zajednice. Postoji i telefonski poziv gdje ona traži pola od svega što sam ja u ono vrijeme imao“, ističe Milan.

„Činjenica je da Severina nije samostalna i to je i Igor svojim intervjuom nedavno potvrdio. Ona ima taj tim oko sebe koji donosi sve bitne odluke za nju… Ti ljudi gledaju samo interes, nisu uz nju jer im je Severina draga osoba. Njihov glavni interes je profit i samo profit“, zaključio je Milan Popović.

(express/alo)