Početna Showbiz Popović: “Severina ima tu harizmu da šarmira ljude. Ja sam sigurno bio...

Popović: “Severina ima tu harizmu da šarmira ljude. Ja sam sigurno bio omađijan”

Milan Popović progovorio je i o bivšem odnosu sa poznatom pjevačicom Severinom, ali i o druženju sa bivšim mužem pjevačice, Igorom Kojićem.

„Mnogi komentarišu da je Igor izdajnik i da je za to uzeo veliki novac, da sam kupio audi od 500.000 eura i ne znam ti ja šta. Mi smo se potpuno slučajno sreli na Hvaru. Nisam imao informaciju šta se dešava s njima, službeno se jesu razveli, ali nisam znao šta se dešava u Severininom taboru. Na plaži smo bili, na večeri, pa na doručku, bukvalno smo sjedeli jedno pored drugog, rame uz rame. Onda je Igor rekao: ‘Oprosti ako je bilo nešto, ja sam završio s tom pričom.’ Zahvalan sam njemu i porodici Kojić jer su bilu tu“, ispričao je Milan u Novom jutru, prenosi Raport.

„Igor je rekao da se njen tim deset sati bavi mnom, kako da me izbace iz Hrvatske, umesto da joj zakazuju koncerte, turneje“, ispričao je Popović.

On je pričao i o tajni crne svijeće, koju je Igor prije nekoliko godina zapalio ispred njegove zgrade, nakon čega je izbio veliki skandal.

„Igor mi je ispričao da se čuo sa Severinom, da li je Igor ili mu je naređeno, nisam ulazio u detalje, uglavnom, Igor je donio svijeće ispred ulaza u stan, a stalak tih svjeća je odnio Edvinu Softiću. Ako se radi o crnoj magiji, onda da se vrati tom od kog potiče. Za Igora je to bila obična svijeća, a ja znam da nije bila. Bila je ispunjena katranom i bila je presječena, da taj katran iscuri, što su neke žene protumačila da je namjera tog da izgubi svo svoje bogatstvo. Nemam nikakvih loših protiv Igora, jer on i ja nismo bili konkurencija, nije prijetnja, sad smo i u istom timu, dajemo zajedno i golove jer igramo u istom fudbalskom timu“, objasnio je Milan Popović, hvaleći Igora da je veoma dobar čovjek, uspješan i kvalitetan.

„Severina ima tu harizmu, da šarmira ljude i ona to uspješno koristi. Ja sam sigurno bio omađijan, a bilo mi je čudno i to što je poslije samo dvije sedmice počela da mi priča kako treba da se uzmemo. Igor se sigurno zaljubio, a pretpostavljam da se i ona zaljubila, zašto bi bila s njim. Ili je samo dio plana da se s nje skine ta stigma da je bila sa mnom samo zbog novca, ovo je vrlo vješt manevar“, kaže Popović.

source.ba