Početna Rijaliti OVO JE KUĆA MIKIJA ĐURIČIĆA KOJU JE KOMŠIJA ZAPALIO! Posuo je benzinom,...

OVO JE KUĆA MIKIJA ĐURIČIĆA KOJU JE KOMŠIJA ZAPALIO! Posuo je benzinom, a on prije rijalitija uložio u nju hiljade €!

Komšija je Mikiju Đuričiću zapalio kuću u Kupinovu. Na sreću njegova nekretnina nije cela izgorela, jer su odmah uspeli da ugase plamen.

– Kad je počela da nam gori kuća, prvi komšija je dotrčao i ugasio to, a onda smo pozvali policiju. Počinilac je uhapšen i zadržan u pritvoru – otkriva Angelina, koja kaže da je u to vreme s ćerkicom Dunjom bila u Inđiji.

Miki Đuričić pre ulaska u “Zadrugu 5” vodio je miran život, te se oženio i dobio ćerku. Pčelar je renovirao kuću, ali ništa nije preterano luksuzno, a po svemu sudeći muzika mu je veoma važan deo života pa je najviše pažnje posvetio pločama. Kako su pisali mediji, on je u nju uložio hiljade evra.

Inače, mnogo para je potrošio da bi dozidao kupatilo, veliku dnevnu sobu, trpezariju i spavaću sobu, a priča se da je dao i mnogo novca za nameštaj.

Miki se van rijalitija bavio i svinjogojstvom, a sortu za koju se opredelio su mangulice.

– Sada je i ona srećna, u njihovoj se kući rijaliti više ne gleda. Miki se posvetio uzgoju mangulica, širi stado i posao sa suvim mesom. Tu je zarada mnogo sporija, ali nije besposličar kako ga mnogi nazivaju. Sada ima druge prioritete. Posvetio se ćerkici, stalno je sa njom – rekao je Mikijev drug ranije za medije.

– Jednu sobu u svojoj kući u Kupinovu je preuredio samo za bebu, sve je novo kupio i napunio plišanim igračkicama. Angelina i Dunja su sada kod njega i svo troje uživaju. Ko zna, možda i uskoro stanu pred matičara, vidim da mu prija da ga kod kuće neko čeka, ne smeta mu ni plač bebe, ma ništa mu nije teško da učini za njih dve.

kurir.rs