Početna Rijaliti NJU JE PSOVAO, VRIJEĐAO JOJ BRATA I MRTVOG OCA! Ovo je sestra...

NJU JE PSOVAO, VRIJEĐAO JOJ BRATA I MRTVOG OCA! Ovo je sestra komšije koji je Mikiju zapalio kuću: Okružuju ga krimosi s pištoljima!

Komšija Mikija Đuričića, koji se trenutno nalazi u “Zadruzi”, Darko L. za vikend je pokušao da zapali njegovu kuću u Kupinovu, ali na svu sreću, požar je na vreme otkriven i sprečena je veća tragedija.

Darko L. je priveden i određen mu je pritvor do 30 dana, a sada se za Kurir oglasila i njegova sestra D.L. Ona kaže da će protiv Đuričića podneti tužbu zbog pretnji i vređanja, koje joj je uputio letos.

– Miki je divljak. Pretio mi je i vređao u sred noći. Vređao je i mog brata i mrtvog oca. On je psihopata! Mora da odgovora za ono što govori i radi, a ja za sve ovo imam snimke. Đuričić je veliki idiot! Letos smo se sreli u prodavnici. Kaže mi: “Hej, gde si?” Ja njemu isto i kažem da je sve okej. Tad mi je rekao da je kupio kuću u Inđiji. Nakon toga, pojavljuje se njegov intervju na Jutjubu gde je izjavio da se seli kod tašte, ispod kojeg sam napisala: “Komšija, pa ti si reče da si kupio kuću!” Nakon toga, u pola jedan noću počinje da urla, preti i vređa. On ne shvata da spoljni svet nije “Zadruga”, preti kome stigne. Njega niko ne voli, a nas oduvek mrzi. Išli smo zajedno u osnovnu školu. Inače, bahat je, pun nekih krimosa koji mu dolaze sa pištoljima. U sred bela dana pucaju, jer je stavio novu ogradu. Šta reći? – kaže D.L.

Podsetimo, majka počinitelja ovog krivičnog dela otkrila je da je Miki bio u ozbiljnom sukobu sa njenim sinom još od letos kada je sestri Darka L. psovao pokojnog oca.

Kako je ranije medijima ispričala Mikijeva supruga Angelina, čovek iz komšiluka upao je na njihov posed s kanticom benzina u vreme kad nikoga nije bilo kod kuće i polio levu stranu fasade, a onda i zapalio. Kad je planula vatra, druge komšije su pritrčale da gase i sprečile veću štetu.

Kurir.rs/A.P.