Početna Rijaliti “IMALI SMO S.KS ODMAH, ONA JE POD BAKINIM UGOVOROM” Bilal ne prestaje...

“IMALI SMO S.KS ODMAH, ONA JE POD BAKINIM UGOVOROM” Bilal ne prestaje da iznosi prljav veš Anje Bla, zadrugar tvrdi ovo (VIDEO)

Milica Veselinović pitala je Bilala Brajlovića da joj otkrio detalje njegove afere sa Anjom Blagojević, devojkom jutjubera Bake Praseta.

On joj je do detalja ispričao kako je došlo do njihovog spajanja.

– Prvi put pre četiri godine, a zadnji put pre godinu dana, prošlo leto. Zajedno su došli, kad je bio gore neki glup program, dolazio je u neku emisiju, svašta nešto. Znam je četiri godine, a videli smo se dva puta. Odmah se desilo, prvi put – pričao je Bilal.

– Znaš i sama šta on radi, ona isto radi, ali valjda pazi kako i sa kim. To nije bilo kad je bila emisija, nego u toku dana. Ja sam rekao, ali tek pre pet meseci. Nisu oni raskinuli, ona je kod njega pod ugovorom – govorio je Bilal.

– Sve je snimljeno od prve poruke, do prvog poziva. Mi smo se predstavili kao samoostalna agencija za promociju. Hteli smo Anju Bla i da se raspitamo. Ti tad dođeš do cene. Ne bi to bila laž, sve bismo tu uradili. Hteli smo da uradimo njene slike, oni bi dobili pare, a mi bismo prodavali. Nismo ga prevarili, niti ništa. Kad smo počeli da pričamo on je predstavljao da su raskinuli, čuli smo se i to je trajalo mesec dana. Zamisli koliko tu ima poruka, poziva, sve je snimljeno. Moj drug je naručio neku specijalnu kožu i to je došlo do Niša… Ne može mi ništa za snimak, jer je to javni prostor – govorio je Bilal.

Ovo je možda posljednje zbogom: Baka Prase se ponovo oglasio nakon što su mu ugasili kanal!

Koliko Baka Prase gubi para dnevno zbog toga što mu je Željko Mitrović ugasio Jutjub kanal?

Kurir.rs/K.Đ.