Početna Showbiz Da li vam je bolji frajer od bivšeg Nemanje Gudelja? Sanja Vučić...

Da li vam je bolji frajer od bivšeg Nemanje Gudelja? Sanja Vučić prvi put u javnosti sa novim dečkom, svi primetili jedno (FOTO)

Novi dečko Sanje Vučić već neko vreme ulepšava svakodnevicu poznate pevačice koja je odnedavno pokrenula solo karijeru nakon raspada grupe “Hurricane”. Ona se trudi da njena veza ostane u domenu privatnosti kako je ne bi pokvarili spoljašnji uticaji, ali to je veoma teško kada ste zaljubljeni do ušiju. Zato je ranije znala da okači i po neku fotografiju sa Nenadom Cicmilom koji je njen novi izabranik, ali bi ih kasnije brzo obrisala. Sada stiže prva zajednička fotografija novog para budući da su nedavno uhvaćeni na beogradskom aerodromu.

Dečko Sanje Vučić i poznata pevačica uslikani su dok su u automobilu kojim je upravljao Sanjin izabranik napuštali ovo mesto a kada su već spazili fotoreportere odlučili su da se ponašaju normalno iako nisu bili previše raspoloženi za poziranje.

Kako su ranije preneli mediji, novi dečko Sanje Vučić je vlasnik jednog luksuznog noćnog kluba u Srbobranu a prvi put je primećeno da su zajedno početkom septembra kada je Cicmil na svadbu rođenog brata poveo upravo poznatu pevačicu. Od tada, par se ni ne trudi da sakrije da je u vezi iako im ne prija eksponiranje. Na mestima na kojima su se kasnije zaticali ipak je primećeno da nisu odolevali razmenjivanju nežnosti, a upućeni kažu da je Nenad Cicmil veoma zaljubljen u Sanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad (@nenad__cicmil)

story.rs