Početna Zanimljivosti Život ima najnevjerovatnije puteve: Duško je sada nebitan, u Jelenino srce ušao...

Život ima najnevjerovatnije puteve: Duško je sada nebitan, u Jelenino srce ušao je on, objavila prvu fotku!

Porodica Jelene Karleuše jeste pretrpjela udar velikim pogoršanjem njenog odnosa sa suprugom Duškom Tošićem koje traje već neko vrijeme, ali kada vam život zatvori jedna vrata otvore se druga.

Duško nije imao manire pravog muškarca: Karleuša otkrila šta Tošić nikada nije uradio za nju!

Stoga, ako je već jedan član doma poznate pjevačice riješio da ga napusti, sada u njega stiže novi član. Po svemu sudeći, biće omiljen kako kod Jelene tako i kod njenih kćerki Atine i Nike koje nemaju ništa protiv što se on useljava u kuću.

Naime, radi se o novom ljubimcu kojeg je porodica Jelene Karleuše riješila da udomi. Kako je pjevačica otkrila, on je već nekoliko mjeseci dio ovog doma a prilagodio se na najbolji mogući način, kao što su se stanarke vile prilagodile njemu.

– Prije par mjeseci udomila sam Tedija. Bio je odbačen od svojih vlasnika i nađen u teškom stanju na jednom đubrištu. Danas Tedi izgleda ovako i živi bolje od onih koji su ga odbacili i tjerali sa vrata. Život ima najnevjerovatnije puteve, zar ne? Usvoji, ne kupuj! Možda baš u ovom momentu odbačen i sam u nekom azilu za životinje čeka pas vašeg života. Ne birajte pse po izgledu, jer pas nije igračka već ličnost. Ima svoje “ja”, svoju ličnost – poručila je Jelena.

Da podsjetimo, porodica Jelene Karleuše udomila je psa prije nekoliko mjeseci nakon što ga je pjevačica spasila sa ulice.

– Bio je odbačen, izbačen na ulicu, nađen u teškom stanju na deponiji u raspaloj fotelji. Dobri ljudi su ga spasili i objavili slike, ošišali, okupali, liječili kod veterinara. Onda se javila jedna čudna plava žena sa željom da ga usvoji. I nečiji život se od današnjeg dana pretvara u bajku – poručila je tada Karleuša.

 

ekskluziva.ba