Početna Showbiz Tužba, bajo moj, pa laj: Rada Manojlović tuži fana koji tvrdi da...

Tužba, bajo moj, pa laj: Rada Manojlović tuži fana koji tvrdi da joj je platio 10.000 eura da bi bio intiman s njom

Pjevačicu Radu Manojlović “opsjednuti fan” je javno optužio da joj je platio 10.000 eura da bi bio intiman sa njom, a ona je sada najavila tužbu.

Naime, pjevačica se oglasila na svom Tviter nalogu, vidno bijesna, gdje je poručila da je riješila da “presavije tabak”.

“Sve sve, al’ da sam krš kad se skinem, e da ga j..em, tu ga pretjera. Tu se odao. Kakav pacijent majko mila, nisam skoro ovakav slučaj imala. Ima da popase disciplinsku što bi reko Šojić (na sudu naravno)”, napisala je Rada, ali se tu nije zaustavila.

“Tužba bajo moj, pa laj”, dodala je Rada.

Podsjetimo, bivši učesnik rijaliti programa “Parovi”, Dario Šogorović je objavio “licitaciju” u kojoj ko ponudi najviše novca navodno dobija snimak iz hotela u kom je navodno bio intiman sa Radom Manojlović.

– Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 eura sam je platio, ali nema šta joj nisam radio za taj novac – navodno je napisao između ostalog Šorogović.

“Momak sazreo i opametio se, naravno da niste više zajedno i da ne želiš da komentarišeš zašto. Varala si ga na svakom koraku kao što si ga varala sa mnom. Imam još tvoje g.le slike iz hotela. Uništila si onako mladom momku karijeru, ali zato se i jesi osušila i propala. Onaj gore vidi sve pa vrati”, napisao je on.

 

Izvor: Kurir