Početna Showbiz Sloba Radanović o trudnoj supruzi Jeleni: Evo koje ime je razmišljao da...

Sloba Radanović o trudnoj supruzi Jeleni: Evo koje ime je razmišljao da da bebi, a onda žestoko reagovao na pomen Kije Kockar!

Pjevač Sloba Radanović progovorio je o trudnoj supruzi Jeleni Radanović, ali i o bivšoj ženi Kiji Kockar.

Radanović je nedavno otvorio restoran, a kako se može vidjeti, njegova trudna supruga Jelena više boravi u njemu nego Sloba.

– Jelena je sada trudna, tako da ću se što više potruditi da smanji bilo kakve poslove, ne dajem joj da se napreže. Najsrećniji sam, mislim da je to i svrha života – da izgradiš svoju porodicu i da se i na tom polju ispuniš, sve ostalo je nevažno, ako nemaš to s kim da podijeliš – kaže Sloba, pa otkriva kakav će biti kao otac:

– Uh, ja baš ne znam za strogoću! Moj tata je prema meni bio mnogo dobar, nije bio strog, mama je bila stroža. Ja i kad želim da budem strog nekako ne umijem, tako da ću sigurno biti popustljiviji – ističe Radanović.

Uskoro se navršava tri godine otkad je pjevač ostao bez oca Dušana, a sada otkriva da li je razmišljao da svom djetetu da njegovo ime, ukoliko bude dječak.

– Pa razmišljali smo o tome, ali smo se konsultovali sa nekim sveštenim licima i duhovnicima, koji su sam preporučili da ne bi trebalo to da uradimo i da bi bilo bolje da smislimo neko drugo ime – kaže Sloba.

Na pitanje vezano za Kiju Kockar i njene navodne provokacije na račun svog bivšeg supruga, pjevač nije imao komentar.

– Ne zanima me, moraćete sve nju da pitate – kratko je odgovorio pjevač.

.ekskluziva.ba