Početna Showbiz Od smjerne studentkinje Pravnog do napucane voditeljke: Ovako je izgledala Jovana Jeremić,...

Od smjerne studentkinje Pravnog do napucane voditeljke: Ovako je izgledala Jovana Jeremić, na sebi ništa nije radila osim ovoga!

Voditeljka Jovana Jeremić često privlači pažnju javnosti smjelim odjevnim kombinacijama, ali i pričama da je zbog novog posla kupila stan, kao i da joj plata iznosi 2.000 eura. Jovana Jeremić je sada ponovo u centru pažnje, ali zbog izgleda.

Nedavno su na mrežama osvanule fotografije Jovane Jeremić iz emisije u kojoj je gostovala prije desetak godina kada je imala tamnu kosu i znatno tanje usne. U današnjem izdanju Jutarnjeg programa, obučena u svilenu haljinu i visoke potpetice, voditeljka je osim novih Adaktar obrva pokazala i punije usne.

Jovana je jednom prilikom gostovala na Pravnom fakultetu, koji je završila, gdje je pričala o prostit..kama, starletama i poštenju, a evo kako je tada izgledala.

Ovako je nekada izgledala dok je postavljala pitanja iz publike u emisiji “Magazin In”:

Može se primijetiti da se od tada Jovana Jeremić dosta promijenila, a mnogi komentarišu da izgleda bolje nego ikada.

Inače, Jovana tvrdi da nikada ništa nije radila na sebi, osim usana.

– Nisam radila ni jednu operaciju. Ja kad budem planirala da radim , ja ću to snimati, a to će se dogoditi u sljedećem dijelu godine – rekla je Jovana, a onda je otkrila i šta želi da promijeni na sebi:

– Planiram da mastima dopunim grudi, jer su mi se poslije dojenja dosta urušile. Ja sam imala fantastične grudi, i generalno sam protiv silikona, a to što budem radila je poseban vid kampanje vezan za moj imidž. Nikakvi silikoni, samo prirodno.

Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lijep rimski nos – otkrila je ona, pa dodala:

– Jedino šta sam mijenjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelijepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju.

Šta vozi Jovana Jeremić? Voditeljka uhvaćena u ovom automobilu, dobro zarađuje, ali ostala skromna! (Foto)

ekskluziva.ba