Početna Showbiz MARINA ZABORAVILA BIVŠEG MUŽA DARKA LAZIĆA: Pogledajte ko je osvojio njeno srce,...

MARINA ZABORAVILA BIVŠEG MUŽA DARKA LAZIĆA: Pogledajte ko je osvojio njeno srce, objavila prvu fotografiju sa novim momkom

Iako se nedavno spekulisalo da su Darko Lazić i njegova bivša vjerenica Marina Gagić obnovili ljubav, do toga ipak nije došlo.

POVEZAN VIDEO:

Naime, oni su samo izgladili svoje odnose i zajedno učestvuju u odgajanju sina Alekseja koji je prije nekoliko mjeseci proslavio treći rođendan. Te je tako društvenim mrežama kružio snimak gdje pjevač dočekuje na aerodromu Marinu i Alekseja pa je to podgrijalo priče o pomirenju.

 

 

Međutim, nedugo nakon toga Darko je objavio fotografiju iz teretane sa novom izabranicom Katarinom koju je prethodne sedmice predstavio u javnosti. Marina sigurno nije ostala imuna na njegove nove ljubavne izbore, ali ovog puta se nije oglašavala u medijima na tu temu, već je sačekala svojih pet minuta.

Ona je prvi put objavila video snimak na kojem je ljubi njen novi izabranik, a svi su se složili da ona blista od sreće. Nasmijana i vidno raspoložena, Marina je izašla na večeru sa dečkom, pa je zabilježila prisni trenutak.

Novi dečko Marine Gagić je izvjesni Jovan koji je sušta suprotnost Darku Laziću.

Kako je pjevač prihvatio Marinin novi ljubavni izbor, i da li je ovo narušilo njihove dobre odnose, ne znamo ali jedno je sigurno, ona u novoj ljubavi u potpunosti uživa, piše Novi.

HABER.BA