Početna Rijaliti Ana Nikolić ponovo pijana? Jedva spaja rečenicu, ne može više ni da...

Ana Nikolić ponovo pijana? Jedva spaja rečenicu, ne može više ni da pjeva: Dokle ovo ide?

Ana Nikolić ne prestaje da šokira svojim ponašanjem u javnosti i zbog toga je česta tema prozivki na društvenim mrežama.

Ovaj put javnosti je zapala za oko zbog rođendanske žurke svog prijatelja i saradnika, na kojoj je ona pokušala da otpjeva nekoliko pjesama.

Ana je počela da pjeva dvije pjesme, ali joj to nije išlo za rukom, pa je onda probala da izvede i Cecinu pjesmu “Pile”, ali je tek tu nastao haos. Ona je zastajkivala, griješila tekst, a više puta je pravila i čudne grimase i pokrete, što su sve snimali i ostali gosti na proslavi.

Tako je Ana, dok je pjevala hit Ražnatovićeve, u jednom trenutku prekinula pjevanje i kod stiha “moje suze prema tebi padaju”, okupljenim gostima poručila:

– Ma nemam više suza, kraj, ende. Gasite kamere – poručila je Nikolićeva kada je primijetila da je ostali gosti snimaju.

Nakon što je popila nekoliko pića, ona je opet, na insistiranje slavljenika, počela da pjeva, ali je ubrzo odustala i rekla da više ne može da pjeva.

– Ne mogu više, majke mi.. Promukla sam – pravdala se pjevačica, koja je sa slavljenikom i zanosno igrala, a svi su primijetili da je opet nabacila i nekoliko kilograma.

ekskluziva.ba