Početna Rijaliti “MARINKOVIĆ JE NAHVATAO NA GOMILI ZATO SE RAZVEO” – pjevačica napala Gocu...

“MARINKOVIĆ JE NAHVATAO NA GOMILI ZATO SE RAZVEO” – pjevačica napala Gocu Tržan: Šokirala javnost

Pevačica

Maja Nikolić u svom stilu rešila je da odgovori Goci Tržan na njen komentar da “sjaše sa nje” i da više neće da je komentariše!

– Goca Tržan apsolutno laže kada kaže da me nije nigde pomenula. Kada je rekla Sandri Rešić u “Amidžiju” da će navući sebi bedu na vrat ako mi bude odgovorila, imam da joj poručim da je ona ljudska beda! Sve znam o njenim počecima i njenoj “karijeri”. Toliko prljavog veša znam o Goci Tržan, da ako me bude još jednom pomenula u bilo kojoj emisiji da nisam prisutna i da ne mogu da se odbranim, nego da joj odgovaram po portalima, ja ću ispričati sve o njoj… Na primer, o pozadini koncerta za jednu osobu. Sve ljude koji su učestvovali u tome lično poznajem, pa i njenog tadašnjeg dečka, kao i njenog menadžera Sašu Obradovića, kod njega sam i letovala ove godine… – započela je Maja, pa nastavila:

– Odlična sam i sa njenim bivšim mužem Ivanom, koji je sada u “Zadruzi”, a koji mi je ispričao sve o tome kako ju je nahvatao na gomili i šta je radila i zbog čega se razveo od nje. Pošto je ona popularnija od njega, ljudi nisu hteli da napišu istinu, jer više gotive nju od njega. Sve prljavštine koje znam o njoj, neće stati ni na 10 strana. Pritom, nek čuva tog svog jadnog muža Rašu, jer kada bude sazreo za par godina, a takvi muškarci kao on sazrevaju sa 40, on će shvatiti ko je ona.

– Ona je u odgovoru na moju izjavu o njoj, rekla da svako ko govori, govori o sebi. E, pa draga Goco, kako si rekla da “sjašem sa tebe”, e, to je pravo lice Goce Tržan. Ona znači voli da se jaše i ima takav nivo i takav rečnik. To je njeno kućno vaspitanje, jer ne može da govori dostojanstveno, laže narod da me nikad nije pominjala u emisijima. Goca meni iza leđa spletkari, ona ni javno ne može da sakrije svoju mržnju prema meni i mojoj karijeri i čeka svaki trenutak da kaže nešto ružno i pogrdno o meni. Svi mi govore šta priča o meni po kuloarima, a u javnosti se predstavlja kao moralna. Ona je ljudska beda, jer me pljuje 20 godina po šminkernicama i kod stilista, a oni mi sve prenose – žestoka je bila Maja.

Na kraju, pevačica se osvrnula i na Gocin rijaliti.

– Njen propali pokušaj rijalitija je jeftino smeće. To je glupa španska serija, koja nije uspela da napravi nikakav rejting od smešnog pijačnog rijalitija. Taj nivo rijalitija govori o njenoj karijeri, jer ona hitove posle “Tap 011” nema. Njena karijera je smeće, kao i taj rijaliti koji je snimila. Njene glasovne mogućnosti su za 3 plus, to je smešno. Ima oktavu i po raspon glasa. Bolje da ćuti i da nastavi da snima kućne rijalitije na veš-mašini. Ko još shvata ozbiljno Gocu Tržan? – zapitala se na kraju ogorčena Nikolićeva.

 

sd.rs