Početna Showbiz ŠOK NA KARLEUŠINOM NASTUPU! Na binu se popeo čovjek i počeo da...

ŠOK NA KARLEUŠINOM NASTUPU! Na binu se popeo čovjek i počeo da dubi na glavi! Obezbjeđenje odmah uletjelo, njena reakcija je hit!

Jelena Karleuša doživela je pravi šok na nastupu koji je prethodnog vikenda imala u Novom Sadu.

Pevačica je napunila jedan splav do poslednjeg mesta i atmosferu dovela do tačke usijanja, ali je pravi šou nastao kad je jedan mladić iz publike izašao na scenu pred šokiranu pevačicu i njene igračice.

Tokom izvođenja jednog od Karleušinih starih hitova muškarac je uspeo da se probije ispred brojnih pripadnika obezbeđenja, a onda je na bini izveo potez o kome će se tek pričati. On je usred nastupa “male od skandala” počeo da dubi na glavi i da izvodi čudne pokrete i vežbe, kako bi joj privukao pažnju. Karleuša je u prvom trenutku ostala u čudu, a kad je shvatila šta se dešava, počela je da se smeje.

– Sve sam videla i doživela, ali ovako nešto još nisam – šapnula je JK igračicama dok je posmatrala mladića kako izvodi vratolomije na glavi.

Dok obezbeđenje nije shvatilo šta se dešava, mladić je uveliko izvodio svoj performans, pa su mnogi posle prokomentarisali i da je muzičkoj zvezdi ukrao šou. Kršni momci su zatim opkolili ovog dečka, a potom ga sklonili s bine i izbacili iz kluba.

Nakon što je incident okončan, Karleuša je, iako i dalje u čudu, nastavila svoj nastup.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se pevačici dešavaju neprijatnosti na koncertima.

Tako je u avgustu ove godine u Banjaluci, pred sam kraj nastupa, koji ni kiša nije mogla da spreči, stigla anonimna dojava o bombi. Kako su tada pisali bosanski mediji, dojava je stigla desetak minuta pre ponoći, a nakon toga je izvršen protivdiverzioni pregled i njime je ustanovljeno da nema opasnosti.

Karleuša poslala ženama snažnu poruku! Jelena progovorila o nasilju, pa poručila: Kriv je samo onaj ko vas zlostavlja!

Kurir.rs/A.P.