Početna Rijaliti Skandalozno ponašanje Lepog Miće (62): Slao poljupce 42 godine mlađoj zadrugarki, mazio...

Skandalozno ponašanje Lepog Miće (62): Slao poljupce 42 godine mlađoj zadrugarki, mazio se sa njom, a sad ponovo grli duplo mlađu!

Lepi Mića (62) učesnik je svih sezona rijaliti programa “Zadruga” gdje se postavljao kao zaštitnik mladih djevojaka koje ulaze u pomenuti šou.

Naime, on je u više navrata uhvaćen u vrlo prisnom kontaktu sa nekima od zadrugarki, a to je bio slučaj i sada.

Slađa Lazić (31) je nedavno ušla u Zadrugu 6, a sada je Filip Car objavio fotografiju na kojoj je Lepi Mića grli otpozadi, a javnost je zgrožena tim potezom.

Podsjetimo, Mića se našao na meti kritika zbog snimaka na kojima mu bivša učesnica rijalitija Monika Jovanovski (20) sjedi u krilu i grle se.

Inače, ranije je na društvenoj mreži Instagram isplivao skandalozni snimak na kom se vidi da Lepi Mića nije mogao da odoli Moniki, pa joj je poslao i poljubac.

Da stvar bude još gora – one nisu jedine.

Gledaoci rijaliti programa “Zadruga” ostali su zgroženi zbog zagrljaja Ane Jovanović (20) i Lepog Miće dok su zajedno boravili u rijalitiju, uz obrazloženje da čovjeku od preko 60 godina ne priliči da bude zagrljen sa djevojčicom od 20 i to na taj način.

Da stvar bude još gora, oni su primijetili kako je Mića Anu češkao po ruci, što ih je još više razljutilo. Ona ga je zagrlila otpozadi i uživala dok ju je on mazio.

ekskluziva.ba