Početna Rijaliti Skandalozna ispovijest Darka Lazića: U javnoj kući sam j…. 12 djevojaka, raštimovao...

Skandalozna ispovijest Darka Lazića: U javnoj kući sam j…. 12 djevojaka, raštimovao mi se kuk!

Pjevač Darko Lazić (30) već neko vrijeme uživa u vezi s novom djevojkom Katarinom, od koje se ne odvaja, a sada je otkrio da je org.jao u Cirihu sa 12 žena.

Pjevač se na ovaj korak odlučio kada je bio s nekoliko drugara, pa su otišli u javnu kuću i birali djevojke s kojima će da se zabave, a nakon akcije koja je trajala cijelu noć folkeru su se pojavili problemi s kukom koji je operisao poslije teške saobraćajke.

Lazić tvrdi je spavao sa najljepšim ženama iz javne kuće, te da se i danas rado sjeća tog perioda.

– Kad sam boravio u Cirihu prošle godine zbog posla, ispunio sam sebi jednu od želja, onako, što bi rekli, za opuštanje. Noću sam radio, danju spavao, pa smo napravili nekoliko dana pauze da se provedemo i obiđemo grad. Nekoliko drugara je bilo sa mnom, dogovorili smo se da odemo u javnu kuću i uživamo za sve pare. Te večeri sam j..ao 12 djevojaka. Kad sam ušao, nisam znao gdje prije da pogledam! Pored mene leži crnka, brineta, crvenokosa, plavuše. Sve što sam mogao da zamislim! Ne zna čovjek gdje će prije! To mi je bila velika želja. Drugare nisam vidio cijelu noć, svi su bili po sobama. Tek ujutru smo se svi našli i krenuli u hotel u kom smo odsjeli – priča Darko na početku.

Kako je ispričao, Lazić je poslije org..anja, koje je trajalo cijelu noć, imao probleme s kukom koji je operisao nakon što je jedva izvukao živu glavu u udesu koji je imao prije nekoliko godina.

– Pred jutro me je mnogo bolio kuk. Jedva sam se kretao od bolova, znate da sam imao nekoliko operacija poslije saobraćajke. Raštimovao mi se kuk, a tek po dolasku u Srbiju mogao sam s doktorima da obavim pregled. Doktor me je pitao šta sam radio, morao sam da mu objasnim onako uvijeno. Čovjek je samo počeo da se smije, pogledao me je i rekao: “Darko, ajde vodi računa! Nemoj opet da te sastavljamo. U svemu moraš umjereno” – prisjeća se folker.

Inače, Darko je otkrio da će u novembru da ima još jednu operaciju, ovoga puta estetsku, jer ide na skidanje viška kože.

– Otkako sam naglo smršao, pojavio mi se veliki višak kože svuda po tijelu. Idem da skinem to, zakazao sam operaciju na jednoj privatnoj klinici. S doktorom sam se sve dogovorio, ne bi trebalo da bude problema, ali, naravno, nije naivna nijedna operacija. Nova djevojka me bodri, to mi je važno. Mislim da ću poslije toga da izgledam mnogo bolje – kaže pjevač kroz smijeh.

Lazić tvrdi da bi i danas koristio opijate kao ranije, ali da ne smije jer su ga doktori opomenuli da može da mu naškodi na duže staze.

– Sve sam u životu htio da probam i probao sam. Od javnih kuća do n..kotika. Sada više ne mogu ni da popijem kako treba, a kamoli da konzumiram nešto. To vrijeme je prošlo. Opet bih se dr.girao, ali ne smijem jer su mi doktori rekli da nije dobro za mene. Volim da popijem, da se opustim s društvom, da zapalim, ali uporedo s tim počeo sam da treniram i vodim računa o ishrani. Mislim, trudim se da živim što je zdravije moguće, ali ne mogu daleko od ovih poroka koje sam nabrojao – kaže Darko.

ekskluziva.ba