Početna Showbiz Rada je Harisu pravila vradžbine kako bi ga zadržala: Opsjednuti fan iznio...

Rada je Harisu pravila vradžbine kako bi ga zadržala: Opsjednuti fan iznio nove optužbe na račun pjevačice

Dario Šogorović je šokirao prijetnjama da će u javnost iznijeti intimni snimak sa pjevačicom Radom Manojlović, a sada je nastavio sa optužbama da je pjevačica pribjegavala vradžbinama kako bi zadržala bivšeg dečka Harisa Berkovića…

Ranije je kao bomba odjeknula vijest da Dario Šogorović, bivši učesnik rijaliti šou programa “Parovi”, ima p..no snimak sa pjevačicom Radom Manojlović, a sada je Dario iznio nove optužbe na račun Manojlovićeve.

Naime, Šogorović tvrdi da je Rada pribjegavala vradžbinama kako bi svog bivšeg dečka Harisa držala pod kontrolom i radila sa njim šta hoće.

– Radina majka i sestra su sa nekim babama išle kod hodža, i to u Bosni, a sve zato da bi mu okrenula um, da može da ga kontroliše. On je dečko postao zaslijepljen. Harisovi roditelji su mu u pantalonama našli zašivene neke zapise, a dok je bio u Beogradu, sa njom, i sam je pronalazio zapise u džepovima. Ona se tada pravila luda, kao “Jao, ko ti to pravi”, a sve mu je to ona radila kako bi bio njen. Pribjegavala je vradžbinama da ga zadrži, to je dno dna… – rekao je Dario i objasnio kako su vradžbine i veza sa Manojlovićevom loše uticale na Berkovića:

– Njegovi roditelji je nikako nisu prihvatili. Kako da je prihvate. Uništila je dečka. Počeo je da se opija, da se kocka, ona se hvalila kako je vraćala njegove kockarske dugove… Ma, sve isto kao što je Dalila radila sa Dejanom Dragojevićem. Roditelji su jedva uspjeli da ga osvijeste – rekao je Šogorović.

 

Izvor: Informer