Početna Showbiz Darko se zbog dugova krije u stanu brata nove djevojke: Ovo je...

Darko se zbog dugova krije u stanu brata nove djevojke: Ovo je razlog Lazićevog misterioznog nestanka

Darko Lazić od prošle subote kao da je u zemlju propao!

Nakon što je Kurir prvi objavio informaciju da je pjevač prošle subote trebalo da sa svojim kolegama Stefanom Đurićem Rastom i Reljom Popovićem održi nastup u švedskom gradu Norćepingu, na kom se on nije pojavio, niko od njegovih saradnika ne zna šta se s njim desilo i zbog čega se odlučio na ovaj korak.

Folkeru je za ovaj nastup unaprijed isplaćen avans, i to u iznosu od 3.000 eura, a kad se saberu svi troškovi, ukupna svota popela se na 6.000 eura. Zbog ove ispale bijesni organizatori zahtijevaju od njegovog menadžmenta da im vrati sav novac. Ipak, kako saznajemo od dobro obaviještenog izvora bliskog Laziću, on se od svih sakrio, i to uz pomoć svoje djevojke Katarine, koja se na dan misterioznog nestanka takođe nikom nije javljala na telefon.

Prema saznanjima, pjevač se navodno od vikenda nalazi u Ugrinovcima, i to kod brata svoje djevojke.

– Darko je odlučio da ne ode na aerodrom i da nikome ne odgovara na pozive i poruke. On je uz pomoć svoje djevojke i na njen nagovor otišao pravo za Ugrinovce, gdje živi njen brat. Tu je odlučio da se skloni od svih. Bukvalno se nikome nije javljao na telefonske pozive i poruke. Bili su mu potrebni samoća i mir da o svemu razmisli – o karijeri, poslu, životu… Tu ga niko nije smarao, prijala mu je totalna izolacija od svih i svega. Katarini je rekao da nikome ne govori gdje je. Nije se oglašavao ni na društvenim mrežama, čak se ni rođenoj majci nije javljao. Branka je, jadna, pretrnula od straha i brige za sinom – započinje priču naš izvor, pa dodaje:

– Kad mu se poslije četiri-pet dana sve malo sleglo, Darko se, navodno, javio jednom prijatelju i rekao mu da mu se sve smučilo, ali i gdje se nalazi. Ispričao mu je da će tu biti još neko vrijeme, dok razmisli šta će i kako će dalje. Zamolio ga je da ništa ne govori nikome i dodao da će se oglasiti i progovoriti o svemu kad bude bio potpuno spreman – završava naš izvor. Mi smo opet kontaktirali s Darkovom majkom Brankom, koja i dalje ništa ne zna o sinu od dana njegovog misterioznog nestanka.

– Ne znam ništa. Ne javlja mi se već nekoliko dana. Možda mu se nešto desilo sa telefonom. Nadam se samo da je dobro i da će sve probleme riješiti. Mnogo se brinem. Samo da mu čujem glas. Očajna sam. Pomoći ću mu, šta god da treba, samo da je živ i zdrav. Niko ni od njegovih drugara ništa ne zna. Ovo se dosad nikad nije dešavalo – rekla nam je zabrinuta Branka.

Darko Lazić misteriozno nestao: Uzeo pare za nastup sa Rastom i Reljom u Švedskoj, pa se nije pojavio! Evo koliko duguje! Izvor: Kurir