Početna Rijaliti STANIJA SE ODREKLA PRIJATELJSTVA SA MAJOM MARINKOVIĆ – otkrila da je muvala...

STANIJA SE ODREKLA PRIJATELJSTVA SA MAJOM MARINKOVIĆ – otkrila da je muvala Marka dok su još bili u vezi (Video)

Sve isprićala.

U novom izdanju emisije ‘Pitam za druga’ na RED televiziji, a domaćini Stefan Kandiić Kendi i Ana Radulović, ugostili su bivšu zadrugarku Staniju Dobrojević, koja je svakodnevna tema u Beloj kući.

Nezaobilazno pitanje, bio je odnos sa Majom Marinković i njihovo prijateljstvo, a bivša zadrugarka je bez dlake na jeziku progovorila o svemu, o čemu je godinama ćutala.

Stanija, spekulisalo se da je Maja još odavno, tokom prvog učešća u Zadruzi, gajila simpatije prema Marku? Kako ti gleedaš na to sve sada?

– Tačno je, postoje klipovi na jutjubu. On se njoj dopadao u to vreme, ali on je u to vreme bio povezivan sa Norom, sa Minom… Dosta je ona meni problema pravila ui vezi, uletela mu u kupatilo gola… Marko nikada nije želeo da bude sa njom, možda jer je drugačije izgledala, sada se uradila pa je možda sada njemu atraktivnija.

Da li je Maja bila upućena u tvoju vezu, da li si joj se poveravala? Šta se dešavalo van kamera?

Mi smo se samo jednom videle za četri godine, kada sam je spremala za ulazak u Zadrugu. Kada joj je bilo teško, bila sam tu za nju kao čovek, a sada mi se ovako vraća. Nismo mi bile bliske toliko, ne mogu da je nazovem prijateljem, Taki je to malo tako prezentovao, ali i mediji… Eto njeni momci pšrate me na Instagramu, ali to su njeni bivši momci i ja se tu držim po strani.

Da li ovo sada shvataš kao izdaju? Kako se osećaš kada gledaš njihove poljupce?

– Da je bila neka prijateljica iz privatnog života, možda bih gledala kao veliku izdaju. Meni Maja ništa nije kriva, jedino je tu Marko neko kome mogu nešto da prebacim… Možda sam ja specifična žena, ali zaista je tako. Slatko mi je, sve je sada šećer i med. Nije mi prijatno, ali živo me interesuje šta će biti kroz mesec ili dva. Mislim da je on znao od ranije da ima ‘prođu’ kod Maje i ona je za rijaliti najjača karika u rijalitiju, budimo realni. Sa druge strane, ponoviće se priča, pašće u njenu senku kao što je pao u moju… Bude li ga Maja tukla, neću ga spasiti, išamaraću ga još jače!

Dok se nije poljubio sa Majom, crtao je srce i napisao ‘Maja i Marko’, da i je on zaista tako romantičan?
– Videla sam, pa on jeste takav. Pažljiv je, emotivan. Nisam sa njim bila bezveze tri godine… Nije se trgao, radio, angažovao, zato sam se ohladila, gledala sam ga kao brata… Ovo je sada njegova borba, ne bih se mešala više u sve to. Kada sada gledam na sve, smatram da sam trebala možda i ranije da stavim tačku, ali eto… Za ljubav nije dovoljno da je lep, nego mnogo više…

Šta je Marko pre Zadruge govorio o Maji Marinković?

Ne smem da ti kažem… Nije ni moje da to iznesem. Da uđem tamo, zugazila bih ga kao mačku. Nije mi jasno, čovek se kune u Ostrog, u majku, pa na kraju nešto drugo. Ja ovog dečka ne poznajem…

srbija danas