Početna Rijaliti Psihopata razmazuje fekalije po toaletu: Otkriveno šta Uroš Ćertić radi kada ga...

Psihopata razmazuje fekalije po toaletu: Otkriveno šta Uroš Ćertić radi kada ga kamere ne snimaju

Ćertić izbačen iz Zadruge? Niko ne zna gdje je učesnik, a voditelj bacio rovca! Jelena Golubović puca od sreće!

U toku prvog porodičnog sastanka, zadrugari su otkrili šta im najviše smeta u interakciji sa cimerima u Bijeloj kući.

– Što se tiče Adama i mene, primjećujem neke indirektne provokacije od ljudi ovdje, peckanje koje se dešava da bi Adam i ja imali svađe, sa Miljanom ja nisam imala konflikt, imala sam i sa Aleks i Milicom, Marinković je umio da podbode to su osobe koje su bile najaktivnije u našem odnosu – rekla je Tamara.

Onda potom, uslijedilo je Mićino izlaganje, koje je sve prisutne blago rečeno šokiralo.

– Kakve mi psihopate imamo ovdje da se u hotelu nalazi četka namazana g..nima. Ovaj čovjek (Uroš) ne može da riješi sve verbalnim putem, nego rješava na takav način. Ne može neko da me osudi za to, jer nisam k..ao. Gledajte kaskadera, kako se maže g..nima i bez samih g..ana. Rodilo se g..no od čovjeka, Uroš g..no Ćertić. Ja sam ponosan, moralan, čovjek, patriota – rekao je Mića.

Podsjetimo, Kristijan Golubović i Emil Kamenov su diskvalifikovani iz Zadruge 6, zbog nasilja nad Urošem Ćertićem, a zadrugari koji su bili u dobrim odnosima sa Kristijanom, smišljaju na koje načine mogu da se osvete kaskaderu.

Uroša Ćertića policija izvodi iz Zadruge: Otkrivamo zbog čega mu prijeti robija! Evo šta se dešava sa Urošem Ćertićem: Priča se da je napustio Zadrugu 6, a ovo je istina!Izvor: Kurir