Početna Showbiz Lazića u inostranstvu čuva kriminalac: Svi pričaju o nestanku pjevača, a otkriveno...

Lazića u inostranstvu čuva kriminalac: Svi pričaju o nestanku pjevača, a otkriveno ko je muškarac koji mu čuva leđa

Pjevač Darko Lazić nije se pojavio na zakazanom nastupu u Švedskoj, a niko ne zna gdje je sada on. Darko je misteriozno nestao i niko od njegovih saradnika ne zna šta se s njim desilo i zbog čega se odlučio na ovaj korak.

Darko Lazić misteriozno nestao: Uzeo pare za nastup sa Rastom i Reljom u Švedskoj, pa se nije pojavio! Evo koliko duguje!

Inače, kako je Kurir ranije pisao, pjevača odnedavno u inostranstvu čuva žestoki momak rodom iz Banovića.

Riječ je o čovjeku koji je često povezivan s kriminalnim obračunima i za to mu je suđeno svojevremeno, a prema njegovom svjedočenju, dva puta su pokušali da ga ub.ju. On je sada non-stop uz Lazića kao njegov tjelohranitelj, što je za Kurir potvrdio izvor prije dva mjeseca.

– Darko je često u dijaspori i u posljednje vrijeme stalno je s njim taj momak. Priča se da ga je angažovao Darkov menadžer, ali zašto, to niko ne zna. Mislim da nije u pitanju nikakva zaštita, u smislu da njemu prijeti opasnost i da je na neki način ugrožen, već je to vjerovatno iz nekih drugih razloga. Viđao sam ih nekoliko puta u prolazu. On je s Darkom na svakom nastupu i s njim ide svuda gdje treba, čak ga i do hotela prati. Koliko znam, kad je u Srbiji, taj momak ne ide s njim – kazao je Kurirov sagovornik.

O žestokom momku iz Banovića ima dosta novinskih članaka na internetu, svi su iz rubike crna hronika. On je prije dvije godine svjedočio u krivičnom procesu pod nazivom “Skarfejs”, kada se sudilo kriminalnoj grup. On je tada za medije pričao o razlogu sukoba s drugom grupom, oštro demantujući da je njemu drugi žestoki momak u jednoj teretani u Banovićima nanio povrede.

– Bilo je upravo suprotno, ja sam njega pretukao. Zato je kasnije donio pištolj i rekao da će me ub.ti. Ima svjedoka, bio je i snimak, ali je obrisan – tvrdio je žestoki momak iz Banovića.

On je tada kazao da su dva puta pokušali da ga likvidiraju, a da je razlog uličnog rata podjela ugostiteljskih objekata koje su “štitili”.

– Sukob je počeo prije pet godina. Mi smo isprva svi bili jedna ekipa. S tim momkom sam bio najbolji prijatelj. Znači, bili smo s DM.. Kada je D.M. otišao u zatvor, kormilo je uzeo on. Problem je nastao oko ovih objekata koje smo štitili, jer smo se G.R. i ja odvojili od njega i radili sami. Dodatno se zakuhalo kada sam otišao u Švajcarsku kod M.H. (producent Darka Lazića, prim. aut.) i kada sam objavio na Fejsbuku sliku s njim. Kada su vidjeli tu fotografiju, počeli su otvoreni sukob i prijetnje – kaže Nurković.

Prema navodima iz optužnice, za likvidaciju nuđeno je 2.500 eura, a za te potrebe izvršilac je trebalo da koristi motocikl “vespa” i posebnu silikonsku masku s vještačkim licem da ga ne bi očevici prepoznali, a ove navode potvrdio i žestoki momak iz Banovića.

– Zbog te maske akcija u kojoj su pohapšeni je i dobila naziv “Skarfejs” – izjavio je on za Avaz.ba.
Žestoki momak iz Banovića je prije četiri godine čuvao i Radišu Trajkovića Đanija, o čemu se javno hvalio za jedan portal, pristajući da ga novinari oslovljavaju kao “žestokog momka”.

– Najljepše iskustvo do sada nosim s popularnim folk pjevačem Đanijem. Osim sjajnog honorara, ponio se kao pravi kavaljer i gospodin. Nekoliko dana provedenih s njim, pozamašna svota i na kraju dobra pjesma, bilo je zaista pravo zadovoljstvo, ali i čast biti uz takvog jednog umjetnika – pričao je on.

Izvor: Kurir