Početna Vijesti RAZBIJEN KRIMI-LANAC, UPLETENE STARLETE I PJEVAČICE! Uhapšeni prevaranti sa kojima je sarađivala...

RAZBIJEN KRIMI-LANAC, UPLETENE STARLETE I PJEVAČICE! Uhapšeni prevaranti sa kojima je sarađivala Iva Grgurić, ona se hitno oglasila: Svima sam javila da oni kradu

Devet osoba iz Valjeva i dve iz Beograda su preko Fejsbuka i Instagrama na stranicama “Šmeker tim”, koje su reklamirale naše pevačice i starlete, nudili dojave za klađenje na fudbalskim utakmicama i uzimali novac ljudima dovodeći ih u zabludu da će da dobiju.

Među javnim ličnostima koje su reklamirale profil nalaze se Sandra Afrika, Tamara Đurić, Dragana Mitar, Elenora Miljković, Stanija Dobrojević, Iva Grgurić i Nataša Radan. Naime, pobednica treće sezone rijaltija “Zadruga”, Iva Grugurić, oglasila se i otkrila da nije znala da se oni bave prevarama.

Iskreno nisam znala da se oni time bave, nisu mi tako rekli, da sam znala nikada ne bih reklamirala – rekla je Iva za Telegraf i dodala:

Ja sam ih samo jednom reklamirala i kad su mi ljudi javili da su pokradeni i kad su mi sve objasnili, ja sam onda svima koji su me pitali rekla da ne igraju i da oni kradu – završila je Iva.
Podsetimo, policijski inspektori sa Čukarice su nakon višemesečnog operativnog rada, u saradnji sa kolegama iz Valjeva i Loznice i Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal uhapsili 11 osoba za kojima se na teret stavlja više krivičnih dela prevara i pranje novca.

Autor: pink.rs