Početna Rijaliti ‘P*ČKICE MALA, KUPUSARSKA!’ Kristijan Golubović poslao poruku Dejanu Dragojeviću, zvao ga da...

‘P*ČKICE MALA, KUPUSARSKA!’ Kristijan Golubović poslao poruku Dejanu Dragojeviću, zvao ga da se suoče! On ”dodao gas” i brutalno ga izvrijeđao, bukti neviđeni rat

Kristijan Golubović je nakon diskvalifikacije iz šeste sezone “Zadruge” rešio da se suoči sa pobednikom pređašnje sezone Dejanom Dragojevićem, čiju je devojku Aleksandru Nikolić vređao tokom boravka u Beloj kući!

Kristijana su, naime, izrevoltirale Dejanove izjave za medije u vreme dok je on ratovao sa Aleksandrom za crnim stolom, a nakon što su mu preneli šta je o njemu pričao, poslao mu je poruku na Instagramu.

P*čkice mala, kupusarska, reci gde i kada da se nađemo da mi u lice ponoviš ono što laprdaš po javnim mrežama – napisao je Kristijan Dejanu, pa mu snimio audio snimak.

– Čekam poziv, vreme i mesto. U lice, lično da mi se kaže – napisao je Kristijan.

Dejan je odgovorio u međuvremenu.

Ćao, tetovirana kučkice, mangupčiću u štiklama i haljinici. Nemaš ti ni lice ni obraz. Hoćeš da ja dođem, pošto nemaš ni za gorivo. Biješ se preko Tiktoka, u d*pe ti uletela đ*ka. Je l’ preslušaš glasovnu svoju nekad da čuješ kako p*čka priča? – poručio je Dejan, a ostaje da vidimo kako će se završiti ovaj sukob.

pink.rs