Početna Vijesti Sudija odlučio kakve će posljedice snositi Kristijan i Emil! Golubović tvrdi: Uroš...

Sudija odlučio kakve će posljedice snositi Kristijan i Emil! Golubović tvrdi: Uroš nema povrede, može privatno da nas goni!

Sudija odlučio kakve će posljedice snositi Kristijan i Emil! Golubović tvrdi: Uroš nema povrede, može privatno da nas goni!

Kristijan Golubović i Emil Kamenov nisu zadržani u pritvoru zbog incidenta koji se  dogodio u “Zadruzi 6”, a žestoki momak tvrdi da je razlog za to taj što Uroš Ćertić nema povrede. S druge strane izvor za Informer tvrdi da je sudija odlučio da nema elemenata krivičnog djela.

Kako nezvanično saznajemo, s obzirom na to da se sve dogodilo u rijaliti programu i da Ćertić, navodno, ima lakše povrede, Kristijana i Emila neće teretiti država:

– Ćertić može samo da pokrene privatno tužbu, jer koliko je poznato nema povrede ili su lake. Sudija Prekršajnog suda donio je odluku da nema elemenata krivičnog djela- otkriva za Informer izvor blizak rijaliti učesnicima.

Po izlasku iz policijske stanice, Golubović se obratio novinarima i otkrio šta se dešavalo nakon incidenta i da li će odgovarati za ono što se  dogodilo:

– On sada može da me goni po privatnoj tužbi, ali do toga neće doći jer ne postoje nikakve povrede. On je sa mnom imao četiri sata normalnu konverzaciju nakon incidenta. Mi smo nakon svega pričali normalno- objelodanio je Kristijan koji je sada otkrio i detalje razgovora sa Urošem Ćertićem koji je imao odmah nakon  sukoba:

– Ja sam mu rekao: “Maltretirao si ljude i zato se ovo desilo”. A on je meni rekao:”Ti si Beograđanin, sedmo koljeno. Trebalo je da staneš na moju stranu.” Na maltretiranje Makedonca koji je došao iz druge zemlje, maltretiranje Bugarina, da se brukamo kao domaćini? Ja to nisam mogao to da dozvolim- tvrdi žestoki momak i priznaje da je sada situacija sa Pink televizijom neizvjesna, ali se uzda u prijateljstvo sa Željkom Mitrovićem:

– Dogovoriću se sa Željkom jer ja sam prije svega s njim prijatelj. Razgovaraćemo pa ćemo vidjeti, on zna da ja spremam svadbu i rođenje djeteta- kazao je Kristijan.

.

.

..

.

.

Izvor: Informer


https://static.ekskluziva.ba/upload/attachments/1kri_fqT.jpg