Početna Vijesti Miljana ušla u Zadrugu: Odmah se nameračila na Ivana, a njegovo pitanje...

Miljana ušla u Zadrugu: Odmah se nameračila na Ivana, a njegovo pitanje ju je izbacilo iz takta!

Miljana ušla u Zadrugu: Odmah se nameračila na Ivana, a njegovo pitanje ju je izbacilo iz takta!

Miljana Kulić je na iznenađenje mnogih nakratko ušla u “Zadrugu” i pozdravila se sa zadrugarima, a uslijedio je i susret sa Ivanom Marinkovićem.

– Miksi, kako je Željko? – pitao je Ivan Marinković.

– Nije te zanimalo 4 godine, sad te zanima. Tebi je to usput. Što nisi pobijedio na “Zadrugoviziji” juče? Glasala sam za tebe… Ko ne bi glasao za takvog ološa? – nastavila je Miljana, koja još uvijek nije u potpunosti dobro nakon komplikacija sa zdravljem poslije operacije želuca.

– Kad ćeš da se promijeniš u rijalitiju? – pitao je Ivan.

– Ti nisi ni za prvo dijete imao osjećaja. Poželio si mi da umrem, da dijete ostane bez oba roditelja! Ja sam kraljica rijalitija, spremila sam ti poseban paket, vidim nosiš majice od prije 15 godina – nastavila je Kulićeva.

– Jesi pobjegla iz bolnice? – dodao je Marinković.

– Naravno, zar sve ove godine, tebi ništa znače… Ti bi da me staviš na ignor, neće moći, mili moj. Tražio si vjeridbu, imali smo odnose, sve si radio zbog rijalitija – govorila je Miksi.

– Ako si ista Jelena Golubović posle ovoliko godina, svaka čast. Gdje je sazrijevanje poslije ovoliko godina? Imaš dijete – odgovorio je Ivan.

– Čovjek koji ne voli svoju djecu, ne voli nikoga. Što nisi Lenu vidio, što ti Goca ne dozvoljava da je vidiš? – pitala je Miljana, a svađa se dugo nastavila.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir


https://static.ekskluziva.ba/upload/attachments/1milj_dB2.jpg