Početna Vijesti Marinkova udovica nije dobro: Tužne vijesti o Slavici stižu iz doma porodice...

Marinkova udovica nije dobro: Tužne vijesti o Slavici stižu iz doma porodice Rokvić, a evo ko joj je najveća podrška!

Marinkova udovica nije dobro: Tužne vijesti o Slavici stižu iz doma porodice Rokvić, a evo ko joj je najveća podrška!

Za nešto više od mjesec dana porodica Rokvić obilježiće prvu godišnjicu pjevačeve smrti, a udovica Marinka Rokvića kao i sinovi, teško se mire sa činjenicom da njihovog najmilijeg više nema.

Sin Nikola svakog dana pomisli koliko bi se otac radovao unuki koja će uskoro doći na svijet, Marku zasuze oči što deda nije ispratio Despota u školu u septembru, ali najteže je Slavici koja kad svi odu na svoju stranu ostane sama.

– Ona je hrabra i ponosna žena, ali nju najbolje pročita sin Marko. On osjeti kad majka kreće da tone u tugu i uvijek priskoči da je izvuče. Trudi se da je nasmije, da je zagrljajem utješi i smiri – ispričao je izvor blizak Rokvićima.

Udovica Marinka Rokvića poslije njegove smrti vratila se pisanju u kojem je pronašla neki vid utjehe, a njeni blogovi imaju mnogo čitalaca. Žene koje je zadesila ista situacija obožavaju njene tekstove pa joj nerijetko traže savjete kako da prevaziđu bol i tugu, a Slavica je u jednom blogu napisala:

– Pod teretom tuge i bola postoje samo dva izbora. Plivati ili tonuti… Sve je na nama. Čitavog života vodimo borbu sa sobom, a ova borba nas mijenja… Onda dopustiš novim radostima, u mom slučaju radosti moje djece i unučića, da oboje život u najljepše boje i tog trenutka se dešava apsurd, više se ne boriš protiv tuge, čak je zavoliš. Svi mi koji smo nekog izgubili dopustimo novim životnim radostima bez griže savjesti da prostruje dušom, da dotaknu skrivenu tugu. Izoštrimo čula i osjetimo ih da su tu sa nama, da nigdje od nas nisu otišli jer to što je nekad bilo nešto, ne može da postane ništa.

..

.

.

.

.

Izvor: Svet


https://static.ekskluziva.ba/upload/attachments/1ma_GLD.jpg