Početna Vijesti Lunu niko ne može da opere, ali je ljudina u odnosu na...

Lunu niko ne može da opere, ali je ljudina u odnosu na Kiju: Zorica zakopala ratne sjekire sa Đoganijevima, a nju nije štedjela!

Lunu niko ne može da opere, ali je ljudina u odnosu na Kiju: Zorica zakopala ratne sjekire sa Đoganijevima, a nju nije štedjela!

U toku raspodjele budžeta, ovonedjeljni vođa Zorica Marković dala je sud o svim ukućanima u Bijeloj kući.

– Bilo je pitanje prije neko veče za Nenada Aleksića, kada je hrana bila uzeta, bili su u pravu da sam ja uzela hranu sa aparata. Vjerovatno su mislili da ti i ja treba da povadimo oči zbog hrane, ali neće da može. Vrlo si pažljiv, uvijek me pitaš da li mi nešto treba, nisam to očekivala od tebe. Da smo u nekoj od prošlih sezona, vjerovatno bi nagrabusio od mene. Jako se lijepo ponašaš sada, divan si prema meni. Veliki budžet od mene – rekla je Zorica.

– Veliki budžet ide užičkoj Staniji, ona se odmah snašla, meni je beskrajno simpatična. Jako si zgodna, lijepo se slikaš, to smo vidjeli na Zadrugoviziji. Jorgan se samo trese, kada prođeš u nekim izazovnim gaćicama. Kupi sve što ti treba, znam da nemaš ništa, veliki budžet za tebe – rekla je Zorica.

– Sandra, tebi ide veliki, uvijek si čistila, a sve to polazi od kuće, imaš vaspitanje, šta god neko da kaže za tebe – kazala je Zorica.

– Hvala puno – rekla je Sandra.

– Keriću, dobar si momak, ali moram da ti dam srednji budžet – kazala je Zorica.

– Veliki budžet ide Matoroj, koja je veliki drug i prijatelj. Ne znam kako se boriš sa ovim djevojkama. Ti nikada nisi bila psihopata, ni loš čovjek, ali sve što si radila, tebe košta. Uvijek si bila laf – kazala je Zorica.

– Tamaris, pošto ste Adam i ti zajedno u budžetu. Ja nemam snage da se borim sa Đoganijevima. Ja sam uvijek govorila da je dobra, ali glupa. Niko ne može da opere Lunu za ono što je uradila, ali ja sada sve drugačije vidim. Kija je plakala, bila je loše, a ja sam bila za nju, a bod mi nije dala na Zadrugoviziji. Ona je tako hladno prešla ovdje, Luna ljudina je u odnosu na nju.

– Miljane, ja nikakvu lošu namjeru nisam i imala prema tebi, nemam više velikih, izvoli mali – rekla je Zorica.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir


https://static.ekskluziva.ba/upload/attachments/1zoirc_f56.jpg