Početna Vijesti Kristijan i Emil izašli iz policijske stanice! Golubović: Žao mi je što...

Kristijan i Emil izašli iz policijske stanice! Golubović: Žao mi je što se ovo dogodilo, ali unutra je bio jedan sadista!

Kristijan i Emila izašli iz policijske stanice! Golubović: Žao mi je što se ovo dogodilo, ali unutra je bio jedan sadista!

Učesnici incidenta koji je  izbio u “Zadruzi 6”, Kristijan Golubović i Emil Kamenov koji su nasrnuli na Uroša Ćertića, napustili su policijsku stanicu i otkrili da neće snositi teže posljedice, kao i da kaskader može samo da pokrene privatnu tužbu protiv njih.

Po izlasku iz policijske stanice, Kristijan je najprije priznao zbog čega je nasrnuo na Uroša i izrazio kajanje:

– Sada, kao što ste vidjeli, ja sam pokušao da Necu odbranim. U onom koškanju bilo je par udaraca. Nisam imao namjeru da ga prebijem čak ni poslije mnogo dana maltretiranja ove djece, on je i Valentinu noćas ramenom udario…- kazao je Golubović koji negira da je udario Ćertića.

– Nisam ga ja udario, ali žao mi je što se ovo desilo, treći put izlazim iz rijalitija…- kazao je on i dodao da je kaskader danima izazivao rijaliti učesnike i maltretirao slabije od sebe:

– U redu je više zbog Kristine što izlazim, ali mi je žao što sam dao riječ i mojoj publici i Željku Mitroviću da takvih stvari neće biti. Ali kada vi imate jednog sadistu koji maltretira djecu tamo i koji je jednom Makedoncu iščupao čitav pramen u rijalitiju, pokrao nam je sve stvari, čovjeku (Emilu) je ukrao sat i šta je sve radio, ja nisam mogao da ostanem imun- dodao je Golubović koji je istakao da zbog lakših tjelesnih povreda koje ima Uroš, Emil i on neće biti zadržani i da Ćertić sada može samo da ih goni po privatnoj tužbi:

– On sada može da me goni po privatnoj tužbi, ali do toga neće doći jer ne postoje nikakve povrede. On je sa mnom imao četiri sata normalnu konverzaciju nakon incidenta. Mi smo nakon svega pričali normalno – objelodanio je Kristijan koji je sada otkrio i detalje razgovora sa Urošem Ćertićem koji je imao odmah nakon  sukoba:

– Ja sam mu rekao: “Maltretirao si ljude i zato se ovo desilo”. A on je meni rekao:”Ti si Beograđanin, sedmo koljeno. Trebalo je da staneš na moju stranu.” Na maltretiranje Makedonca koji je došao iz druge zemlje, maltretiranje Bugarina, da se brukamo kao domaćini? Ja to nisam mogao to da dozvolim- tvrdi žestoki momak i priznaje da je sada situacija sa Pink televizijom neizvjesna, ali se uzda u prijateljstvo sa Željkom Mitrovićem:

– Dogovoriću se sa Željkom jer ja sam prije svega s njim prijatelj. Razgovaraćemo pa ćemo vidjeti, on zna da ja spremam svadbu i rođenje djeteta- kazao je Kristijan.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer


https://static.ekskluziva.ba/upload/attachments/1ab_SO7.jpg