Početna Vijesti Baki Prasetu prekršajna prijava zbog srednjeg prsta i psovki: Jutjuber dva i...

Baki Prasetu prekršajna prijava zbog srednjeg prsta i psovki: Jutjuber dva i po sata davao iskaz pa pobjegao od novinara!

Baki Prasetu prekršajna prijava zbog srednjeg prsta i psovki: Jutjuber dva i po sata davao iskaz pa pobjegao od novinara!

Bogdan Ilić, poznatiji Baka Prase, zbog skandala i snimaka koji su završili u javnosti a na kojoj se vidi kako pokazuje srednji prst i psuje ispred policijske stanice dobio je prekršajnu prijavu zbog nedoličnog ponašanja i vrijeđanja koje se desilo na javnom mjestu, pred policajcima i novinarima, ekskluzivno saznaje Kurir.

On je nešto poslije 13 sati završio sa saslušanjem i pobjegao od novinara jer je na sve načine pokušavao da izbjegne pitanja medija povodom slučaja zbog kog je došao na saslušanju.

Foto: Kurir

Podsjetimo, Baka Prase je na saslušanje navodno došao zbog video zapise koji su završili u medijima, a na kojima je Bogdan Ilić navodno ušmrkavao supstancu nalik na opojnu dr.gu i pohvalno se izjašnjavao o upotrebi n.rkotika. Bogdan Ilić je navodno trebalo da se izjasni i kada su i gdje ti video zapisi sačinjeni, ko ih je sačinio i u koju svrhu, kao i na koji način je i od kog lica nabavio navedene supstance.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 


https://static.ekskluziva.ba/upload/attachments/1baka_Vm1.jpg