Početna Vijesti Uložili smo 3 miliona eura u tu kuću, a ona sad hoće...

Uložili smo 3 miliona eura u tu kuću, a ona sad hoće da proda i zaradi: Miša Grof saznao da je Nikolina stavila vilu na oglas!

Uložili smo 3 miliona eura u tu kuću, a ona sad hoće da proda i zaradi: Miša Grof saznao da je Nikolina stavila vilu na oglas!

Kuća voditeljke Nikoline Pišek i njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića, koja se nalazi u zagrebačkom naselju Šestine, prodaje se za 1.700.000 eura.

Vijest o prodaji luksuzne nekretnine podigla je veliku prašinu, a tim povodom oglasio se i otac preminulog Vidoja, Miša Grof.

– Ne mogu da vjerujem, pa toliko košta samo namještaj, instalacije, klima-uređaji i aparati koji su postavljeni u toj kući – šokirano je rekao najbogatiji srpski antikvar i otkrio koliko je novca uloženo u njihovu kuću.

– Znam koliko je novca moj sin Vidoje uložio u tu kuću, pa ja sam mu davao novac. Dao sam mu skupocjenu kolekciju koju je prodao, on je prodao svoju kolekciju slika… Majka mu je dala brilijante koje je ona od svoje majke naslijedila, dio babinog nakita je prodao i uložio u vilu u Zagrebu – tvrdi on.

Grof je istakao da je nakon smrti sina sve izgubilo pravu vrijednost.

– U tu kuću je sigurno uloženo oko tri miliona eura. Ne znam da li se prodaje, sada sam od vas čuo za to. Moraću da provjerim na koga se uopšte vodi ta kuća, ne znam više ni šta se vodi od imovine na mene, a šta ne. Nakon Vidojeve smrti sve je izgubilo vrijednost. Nekada sam bio bogat, a sada ni to moje bogatstvo ništa ne znači. Moguće je da je Nikolina u oglasu napisala jednu sumu, a da zapravo planira da zaradi mnogo više od prodaje te nekretnine – završio je Ristović.

Podsjetimo, luksuzna vila izgrađena je 2012. godine, a ove godine je renovirana i ima 420 kvadratnih metara. Nalazi se u zagrebačkom naselju Šestine, a prema podacima sa sajta za oglašavanje, vila ima pet soba. Čine je veliki dnevni boravak, kuhinja koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostor za osoblje. Okućnica navodno ima 1.460 kvadratnih metara.

– Jedinstvena kuća smještena u Šestinama na mirnoj ulici s predivnim pogledom i bazenom. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grijanje putem toplotne pumpe, podno grijanje postavljeno po cijeloj površini kuće, smart house sistem, priprema za solarne panele, podne obloge po cijeloj površini kuće – navodi se u oglasu, prenosi Index.hr.

Inače, mediji se spekulisali da je vrijednost kuće iznosila oko 800.000 eura donedavno, kao i da su Nikolina i Vidoje podigli dva kredita kako bi je sredili.

..

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs


https://static.ekskluziva.ba/upload/attachments/1nik_gLy.jpg