Početna Vijesti Ponosna sam na Kristijana: Oglasila se Kristina nakon Golubovićevog hapšenja!

Ponosna sam na Kristijana: Oglasila se Kristina nakon Golubovićevog hapšenja!

Ponosna sam na Kristijana, krenula sam po njega: Oglasila se Kristina nakon Golubovićevog hapšenja!

Nakon brutalnog okršaja u Zadruzi, kada su Kristijan Golubović i Emil Kamenov pesničili Uroša Ćertića, produkcija je donijela odluku da obojica budu diskvalifikovani.

Golubovića i Kamenova je u Šimanovcima dočekala policija, a nakon njegovog hapšenja oglasila se njegova vjerenica Kristina Spalević, koja je u šestom mjesecu trudnoće.

– Upravo sam krenula po Kristijana, ponosna sam i uopšte nisam razočarana u njega. Razumijem čelnike zašto su donijeli ovakvu odluku, ali bih voljela da su isto, ravnopravno donijeli istu odluku i za Ćertića, ali dobro, ne bih se miješala u to – počela je ona i dodala:

– Kristijan je još jednom pokazao da je u stanju da rizikuje sve svoje zarad neke pravde, možda čak i sulude i za osobe koje to ne zaslužuju, ali on je takav. Evo idem po njega i to je to! Ništa mu ne zamjeram, jedva čekam da ga vidim! – rekla je Spalevićeva.

– Zadrugari, donijeli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz Zadruge jer se televizija Pink intenzivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros ponijeli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obavještavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani – glasilo je pismo Velikog šefa.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas