Početna Vijesti Kristijan i Uroš imali tajni razgovor: Novi detalji fizičkog obračuna u Zadruzi!

Kristijan i Uroš imali tajni razgovor: Novi detalji fizičkog obračuna u Zadruzi!

Kristijan i Uroš imali tajni razgovor: Novi detalji fizičkog obračuna u Zadruzi!

Zadrugari Kristijan Golubović i Emil Kamenov završili su u policiji nakon što su fizički nasrnuli na Uroša Ćertića kojeg su brutalno prebili u rijalitiju “Zadruga”. Nakon tuče Veliki šef je donio odluku da budu diskvalifikovani iz rijalitija, a sada otkrivamo šta su Golubović i Emil pričali u policijskoj stanici.

Kako otkriva  izvor, Kristijan i Ćertić su poslije tuče normalno razgovorali, međutim, u jednom momentu je Uroš promijenio priču i odlučio Emila i Golubovića da prijavi policiji.

– Kristijan i Uroš su poslije tuče normalno pričali, a nakon toga je Ćertić krenuo sve da lomi po kući. Tada je tražio da ih prijavi policiji – otkrio je izvor Informera koji se nalazi na licu mjesta, a to su u policiji govorili Golubović i Kamenov.

S obzirom da razgovor Kristijana i Ćertića nije zabilježen, pretpostavlja se da su imali tajni razgovor nakon sukoba, a šta je tačno istina, ostaje nam da vidimo…

Podsjetimo, nakon fizičkog obračuna u Bijelu kuću je stiglo pismo Velikog šefa:

– Zadrugari, donijeli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz “Zadruge” jer se televizija Pink intenzivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros ponijeli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obavještavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani – glasilo je pismo Velikog šefa.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer


https://static.ekskluziva.ba/upload/attachments/1kr_UvC.jpg