Početna Showbiz Zavirite u vilu koju je Lukas ostavio bivšoj ženi Sonji: Ogromno ogledalo...

Zavirite u vilu koju je Lukas ostavio bivšoj ženi Sonji: Ogromno ogledalo usred dnevne sobe, mermerno stepenište, sve sami luksuz!

Zavirite u vilu koju je Lukas ostavio bivšoj ženi Sonji: Ogromno ogledalo usred dnevne sobe, mermerno stepenište, sve sami luksuz!

Pjevač Aca Lukas nakon razvoda od supruge Sonje Vuksanović, preselio se u stan na Voždovcu, do su njegova bivša i kćerka ostale da žive u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi.

Kako je Sonja na “Instagramu” veoma aktivna, ona nerijetko objavljuje detalje iz svog doma u kome uživa u društvu svojih kćerki.

Omiljeni detalj joj je ogledalo koje se prostire duž cijelog zida, a u kome se pored savršenih outfita koje u njemu fotografiše, vidi i cijeli dnevni boravak, bajkovito uređen.

Tokom praznika, kako bi Viktorija dobila svoju bajku kuća dobija svoje praznično ruho i izgleda još ušuškanije.

Dom krase umjetnine, skupocjeni detalji, ali i prelijepo cvijeće u kome Sonja posebno uživa.

Podsjetimo, bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović, o kojoj je pjevač u svojoj knjizi “Ovo sam ja” iznio brojne pikanterije, oglasila se za Kurir i rekla da je ništa ne zanima što piše i da neće komentarisati.

“Dobar dan, naravno da nemam komentar! Hvala na razumijevanju, pozdrav”, rekla je Sonja za Kurir.

Podsjetimo, Lukas je opisao do detalja i kako su izgledale njegove i Sonjine svađe.

– Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, griješili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, dr.giran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred djecom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj dio krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vrijeđam je. Kad sam htio da krenem, ona mi se unijela u lice. „Da nećeš da me udariš!“ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu – napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivicu za porodično nasilje i dobio godinu i po dana, uslovno na tri godine.

.

.

.

.

Izvor: Kurir