Početna Vijesti Ovo će zaboljeti sve Darkove bivše: Lazić otkrio sočne detalje njihove veze,...

Ovo će zaboljeti sve Darkove bivše: Lazić otkrio sočne detalje njihove veze, priznao i po čemu je drugačija od drugih djevojaka!

Ovo će zaboljeti sve Darkove bivše: Lazić otkrio sočne detalje njihove veze, priznao i po čemu je drugačija od drugih djevojaka!

Popularni folk pjevač Darko Lazić u emisiji je otvorio je dušu o emotivnoj vezi sa Katarinom, koja je inače njegova stara ljubav, a ne krije da stari plamen gori nikad jače.

Koja je tvoja najljepša ljubavna priča bila do sada? – pitala je Sanja Marinković Darka.

– To je teško pitanje za mene. Ja iz prvog braka imam kćerku, iz drugog sina. Ja gledam sebe, konačno sam počeo da gledam sebe. Imam djecu, nije uspjelo oba puta. Jednostavno shvatiš da ono što si prvi put imao i zavolio da je ta strast trajala negdje potisnuta i da se mi poslije 13 godina sretnemo i da počnemo i da je strast veća nego ikada. To je za mene nešto ozbiljno. Mada mi Katarina ne vjeruje, ali se osjeti, strast se osjeti. U srcu mi je svih 13 godina – rekao je Darko, dok ga je Katarina sve vrijeme posmatrala, budući da ju je poveo sa sobom na snimanje emisije.

– Muškarc i i žene treba da grade svoj zaštitni zid i temelj. Ima dosta muškaraca koji vole navalentne žene. Ja kad mi se neka djevojka dopadne u klubu, prvo se raspitam da li ima dečka ili nema. Ako stoji u društvu muškaraca, onda se raspitam da li joj je dečko ili brat – rekao je folker, a onda dodao:

– Ja sam prošao mnogo toga u životu, Katarina i ja vidimo sada da uživamo u mnogim stvarima u kojima nismo uživali sa prethodnim partnerima. Svaki muškarac traži stabilnu ženu, žena je ta koja drži muškarca, ali mu treba jaka žena koja će da mu daje vjetar u leđa – rekao je Lazić u ”Magazinu In”.

POVEZAN VIDEO:

Podsjetimo, folker Darko Lazić uplovio je u novu vezu, a da nije prošlo ni 5 mjeseci od kako je raskinuo sa koleginicom Barbarom Bobak.

POVEZAN VIDEO:

.

.

Izvor: Kurir