Početna Showbiz Marija Šerifović ponudila pomoć pretučenoj djevojci iz Srbije: Za tebe i bebu...

Marija Šerifović ponudila pomoć pretučenoj djevojci iz Srbije: Za tebe i bebu sam tu

rpt

Cijeli Balkan je potresla vijest o na.ilju koje je objavila srbijanska tiktokerka Una Kablar, a koje je pretrpjela njena sestra od strane njenog supruga Damjana Hadžića.

Nakon što su objavljeni snimci i fotografije ozljeda koje je dobila Unina sestra, 19-godišnja Sara, javnost je ostala zaprepaštena, tim više nakon što je objelodanjeno da je Damjan rane nanio i njihovoj dvomjesečnoj bebi.

Zamijenili su bravu, ne možemo da uzmemo Sarine i bebine stvari: Uki otkrila nove detalje drame nakon brutalnog prebijanja Sare!

Mnogi su suosjećali sa Sarom, pa su širom regije podijelili njene fotografije i snimke njenih rana na društvenim mrežama, zahtijevajući da se Damjan najstrožije kazni, a među njima je i Marija Šerifović.

Pop pjevačica je najoštrije osudila ovaj napad, a otkrila je i da je saznala kako je porodica Hadžić promijenila bravu u stanu, te da Sara i njena beba ne mogu doći do svojih osobnih stvari.

Marija Šerifović potresnim statusom rastužila Srbiju: Goran (19) oduzeo sebi život ne mogavši više da podnese maltretiranja...

“Sada sam mrtva ozbiljna i prije nego nastavim da bljujem vatru, samo da kažem ako je potrebna bilo kakva vrsta pomoći za ovu djevojku, za bebu, za koga god… Tu sam”, poručila je Marija.

Tiktokerka Una, kao i Marija, ali i mnogi drugi koji su podijelili video Sarinih ozlijeda, otkrili su kako su im objave uklonjene s Instagrama, ali da ne namjeravaju odustati od borbe za pravdu, prenosi “Klix“.

Klix.ba