Početna Vijesti Drama Bake Praseta i Željka Mitrovića se nastavlja: Danas su imali zakazan...

Drama Bake Praseta i Željka Mitrovića se nastavlja: Danas su imali zakazan poligraf, evo šta se desilo!

Drama Bake Praseta i Željka Mitrovića se nastavlja: Danas su imali zakazan poligraf, evo šta se desilo!

Rat između Željka Mitrovića i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, traje već skoro mjesec dana. Njih dvojica su ovoga puta preko Instagrama dogovorili da idu na poligraf kako bi se ustanovilo ko govori istinu. Željko Mitrović je pozvao jutjubera na poligraf, na šta je Bogdan Ilić i pristao.

Međutim, danas se Baka Prase, poznatiji kao Bogdan Ilić nije pojavio na zakazanom poligrafu.

– Ovaj siledžijsko-nasilnički seljačić, poznatiji kao Baka Prase, pretvorio se u Tićulicu Džouns! Kao zadnja kukavica izbjegao je danas poligraf i odgovor na pitanja, o utaji poreza, p.dofiliji i s..sualnom iskorišćavanju maloljetnica, kao i ulozi i dogovoru sa kriminalnim klanom da se tržište k.kaina proširi i na maloljetna lica preko njegovih klipova i objava na YT kanalima! – napisao je Željko Mitrović na svom Instagram profilu..

Podsjetimo, Bogdan je na svom profilu objavio da pristaje na poligraf.

– Pristajem da idemo na poligraf masnokosi. Ti meni pet pitanja, ja tebi pet pitanja – pisalo je u Bakinoj objavi, koju je Željko odmah printskrinovao i odgovorio mu:

– Dogovoreno, javi se u koje vrijeme ti odgovara u četvrtak – pisalo je na fotografiji, dok je u opisu Željko pozvao i organe vlasti da se uključe u ovaj slučaj:

– Baka Prase je prihvatio, moj prijedlog, da zajedno, dobrovoljno idemo na poligraf, ja sam prihvatio njegove uslove, molim tužilaštvo i policiju da nam ovo organizuju i da budu prisutni! Vidimo se u četvrtak – napisao je Mitrović.

.

.

.

.

Izvor: Espreso