Početna Rijaliti Produkcija ga sprema kao šlag na tortu: Majin bivši dečko ulazi u...

Produkcija ga sprema kao šlag na tortu: Majin bivši dečko ulazi u Zadrugu 6!

Produkcija ga sprema kao šlag na tortu: Majin bivši dečko ulazi u Zadrugu 6!

Nije ni Janjuš, a nije ni Peca…

Bivši zadrugar Milan Janković Čorba se pojavio u Beogradu, na jednoj promociji, a pred kamerama je otkrio da li je dobio poziv za aktuelnu sezonu “Zadruge” i kako reaguje na to što ga bivša djevojka Maja Marinković doziva.

– Zadruga stalno ide iza i ispred mene, svi me dozivaju, ali Čorba ima neke druge stvari kojima se bavi. Svjestan sam da sam za Maju poseban i broj jedan, ali ja ne mogu da budem sa nekim sa kim sam prijatelj. Što sam joj toliko poseban, ne znam, vjerovatno vunene čarape i živa jaja. Ne zavisi od mene da li ću ući, vidjećemo, ne bih puno pričao o tome – rekao je Čorba.

Na konstataciju novinara da to znači da je poziv već stigao, on se nasmijao i time još više unio sumnju da ulazi.

Sa Kristijanom Golubovićem je bio najbolji prijatelj, a onda u realnom svijetu nisu razmijenili ni riječ. Milan je otkrio kako sada gleda na sve to:

– U rijalitiju smo bili najbolji drugari, a što se tiče života van rijalitija, nismo se nikada vidjeli, niti čuli. Shvatio sam da je virtualni svijet jedno, a realnost drugo. Nije mi krivo jer sam shvatio da to nije realno prijateljstvo, razgraničio sam – istakao je Čorba.

.

.

.

.

Izvor: Espreso