Početna Rijaliti Kristina progovorila o Kristijanu i Snežani: Imam bebu o kojoj treba da...

Kristina progovorila o Kristijanu i Snežani: Imam bebu o kojoj treba da brinem, nju ne krivim uopšte!

Kristina progovorila o Kristijanu i Snežani: Imam bebu o kojoj treba da brinem, nju ne krivim uopšte!

Kristijan Golubović iznio je protekle noći da je Snežana Bogdanović odlijepila za njim.

Njihov odnos se danonoćno komentariše, budući da se Bogdanovićeva “zalijepila” za Golubovića, pa je stalno možemo vidjeti kod njega u pabu.

Tim povodom oglasila se Kristijanova vjerenica Kristina Spalević koja je u šestom mjesecu trudnoće, a sa kojom je takođe započeo vezu u Bijeloj kući, pa je prokomentarisala njihov odnos i da li se osjeća ugroženo:

– Kristijan ima svoj specifičan način “zezanja” koji ne može da shvati svako. Što se Snežane tiče, ja ne vidim u njoj neku prijetnju, ona djevojka može da se zaljubi, to je potpuno legitimno, nju ne krivim uopšte za to, ni meni niko nije mogao da zabrani da se zaljubim, ako jeste, naravno – rekla je Kristina, pa dodala:

– Što se tiče njega i njegovog ponašanja sa njom, kao što sam već rekla, njegovu sprdnju rijetko ko shvati, pa ni ona djevojka očigledno nije shvatila da je sprda, a samim tim je dobila znak od njega da može da se zaljubi – nastavila je Spalevićeva.

– Pratiću koliko mogu i koliko stignem i koliko budem imala živaca, imam bebu o kojoj treba da brinem i ne treba mi pritisak, jer je meni napolju mnogo gore nego njemu unutra, a sve zbog njegovog bezazlenog smisla za humor koji se loše protumači – zaključila je Kristina.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir