Početna Showbiz Umjesto svadbe raskid: Aca Sofronijević i Sanja Ćulibrk stavili tačku na emotivnu...

Umjesto svadbe raskid: Aca Sofronijević i Sanja Ćulibrk stavili tačku na emotivnu vezu!

Aleksandar Aca Sofronijević, jedan od najpoznatijih srpskih harmonikaša, prema saznanjima Kurira, raskinuo je vjeridbu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk.

Dobro obaviješten izvor blizak nekadašnjem paru ispričao je za naš list da njih dvoje nisu u emotivnoj vezi već nekoliko mjeseci, ali da su ostali u prijateljskim odnosima.

– Svi su očekivali njihovu svadbu i mnoge je njihov raskid iznenadio, ali oni nisu željeli da pričaju o tome. Koliko sam ja upućen razlog raskida nije nikakav skandal, prevara ili svađa… Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo i da neće moći starost da dočekaju zajedno zbog čega su se dogovorili da se raziđu. Kada se sretnu nema neprijatnosti. Aca je ozbiljan profesionalac, a između njih nema zle krvi pa ne čudi što su nastavili normalnu komunikaciju i saradnju – ispričao je za Kurir izvor blizak Sofronijeviću i voditeljki.

Kontaktirali smo i Acu ofronijevića, koji je potvrdio naša saznjana i otkrio da Sanji želi sreću u daljem životu:

– Bilo nam je lijepo, živjeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi – kazao je Aca.

Izvor: Kurir