Početna Showbiz Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića na klimavim nogama, ostavlja ga pod...

Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića na klimavim nogama, ostavlja ga pod stare dane?

Suprug Lepe Brene godinama muči muku sa kilogramima te je usljed gojaznosti ugrozio i svoje zdravlje, a izgled Bobe Živojinovića posebno brine njegovu ljepšu polovinu.

Boba je Breni u više navrata obećavao kako će povesti računa o ishrani, međutim po svemu sudeći on se vratio na staro te pored brojnih dijeta i režima, ponove se ugojio desetak kilograma jer po pisanjima medija, jede krišom.

Prošle nedjelje pojavio se na jednom gradskom događaju, pa je izgled Bobe Živojinovića mnoge iznenadio, a kako piše “Star” usljed velike gojaznosti teško se i kretao.

Pored muka sa kilogramima, Boba se požalio prijateljima i kako supruga više sa njim ne želi nigdje da se pojavljuje.

– To veče društvo mu je pravio najstariji sin Filip koji jedini ide sa njim kada treba. Kako se šuška, Brena je ljuta i rekla mu je da ako ne bude smršao javno će da ga kritikuje! Mnogo se brine za njegovo zdravlje, a on zbog kilaže ima problema i sa holesterolom, šećerom i masnoćom što nije dobro. Pred Brenom ništa ne jede, a onda krišom jede sve što ne treba. Stalno ga kritikuje i nervira se, jer kao bivši sportista treba mnogo više da vodi računa o svom zdravlju, ali ne vrijedi. Plaši se za njega, sve je tromiji i sve mu nekako teško pada, a imaju puno poslova koje su započeli. Ako se ne urazumi, kako mi je rekao, zaprijetila mu je da će ga ostaviti pod stare dane – otkrio je za “Star” izvor blizak Živojinovićima.

Strahovi najveće balkanske zvijezde po svemu sudeći opravdani su, a da li će Boba prihvatiti dobronamjerne savjete bližnjih te povesti više računa o svom zdravlju, pokazaće vrijeme.

Izvor: Star/Story