Početna Showbiz Nakon tvrdnji Golubovića da je imao s.ks sa Tržankom, Goca prokomentarisala Kristijanovu...

Nakon tvrdnji Golubovića da je imao s.ks sa Tržankom, Goca prokomentarisala Kristijanovu izjavu

Kristijan Golubović prošle noći bio je bijesan, te je ušao u otvoreni sukob sa Ivanom Marinkovićem, spomenuvši da je imao s.ks sa njegovom bivšom suprugom Gocom Tržan.

Kako bismo provjerili, istinitost ovih tvrdnji, kontaktirali smo Gocu Tržan:

– Ja zaista ne znam o čemu se radi tu. Ja tog čovjeka, nikad u životu nisam upoznala, a kamoli imala nešto sa njim. Pošto su to nemoćni muškarci u pitanju, koji ne mogu da se pobiju, nego se ponašaju kao kokoške, ništa me od njih ne čudi. Samo bih zamolila, da me više ne uvlačite u taj mulj. Takođe, bih dodala da će te tvrdnje koje je izrekao na moj račun, morati da dokaže na sudu, jer ja kap alkohola nikad nisam okusila u životu, ali hvala Bogu dobro zarađuje od blamiranja u Zadruzi, pa će imati od čega da plati – Goca za Kurir.

Podsjetimo, Kristijan Golubović je žestoko opleo pjevačici i otkrio da je bio intiman sa njom, ali je takođe i izrekao i nekoliko uvreda na njen račun.

– Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što pjeva? Miljana je sr.la po njima, kao p…e su ćutali, a znaš koji su honorari, slijepci. Onaj alkoholičar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, j… sam mu Gocu Tržan prije 100 godina. N..komanka jedna. Je..m ga u usta srmdljiva – rekao je Kristijan.

 

Izvor: Kurir

PREPORUČUJEMO:

https://senzacija.ba/2022/09/21/dr-pesto-preko-glave-mi-je-ovog-javasluka-u-zdravstvu-ovo-se-mora-mijenjati-zato-sam-se-kandidovao-na-izborima/