Početna Showbiz Lijepe vijesti stižu iz doma Goce Tržan: Oglasili se nakon truda i...

Lijepe vijesti stižu iz doma Goce Tržan: Oglasili se nakon truda i borbe

Pjevačica Goca Tržan i bubnjar Raša Novaković imaju važan razlog za slavlje. Danas se navršilo sedam godina otkad su se jedno drugom zavjetovali na vječnu ljubav i vjernost, a ovaj važan datum su obilježili uz tortu u obliku srca.

– Mužu moj voljeni, sretna nam sedma godišnjica. Ja ti od srca čestitam što si me izdržao sve ove godine (ukupno 11). Volim te – poručila je Goca putem društveUbrzo nakon toga i Raša je podijelio istu objavu na svom Instagram nalogu, a pratioci su im poželjeli mnogo sreće, kao i da zajedno opstanu „barem još pet puta duže“.

Podsjetimo, Tržanova i Novaković su emotivnu vezu započeli 2011. godine, a upoznali su se kada je on došao na audiciju za člana njenog pratećeg benda.

Otkaz iz istog je umalo dobio kada je počeo da se nabacuje pjevačici, ali kako je vrijeme prolazilo Goca je sve manje bila imuna na njegovo udvaranje. Danas uživaju u skladnom braku, punom ljubavi i poštovanja a na zajedničkom potomstvu, o čemu je Goca više puta pričala javno, još uvijek rade i ne odustaju. Želimo im puno sreće…nih mreža. prneosi Express

Express