Početna Rijaliti Imao sam s..s sa Gocom Tržan, n.rkomanka jedna: Golubović spomenuo aferu sa...

Imao sam s..s sa Gocom Tržan, n.rkomanka jedna: Golubović spomenuo aferu sa pjevačicom, upleo u sve i njenog bivšeg!

Kristijan Golubović prošle noći bio je bijesan, jer su zadrugari napali Adama Labunskog zbog njegovog pjevanja, što je bila i jedna od tema tokom emisije ,,Pitanja gledalaca”.

Za crnim stolom povela se ozbiljna debata o Adamovom ponašanju, nakon čega je Golubović izletio iz Bijele kuće i počeo da pjeni.

Najviše ga je iznervirao Ivan Marinković, te je žestoko opleo po njemu i otkrio da je bio intiman sa pjevačicom Gocom Tržan.

– Onaj alkoholičar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, j..o sam mu Gocu Tržan prije 100 godina. J… ga u usta srmdljiva.

– Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što pjeva? Miljana je s..la po njima, kao p…e su ćutali, a znaš koji su honorari, slijepci. Onaj alkoholičar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, j..o sam mu Gocu Tržan prije 100 godina. N..komanka jedna. J…m ga u usta srmdljiva – rekao je Kristijan.

PREPORUČUJEMO:

https://senzacija.ba/2022/09/21/dr-pesto-preko-glave-mi-je-ovog-javasluka-u-zdravstvu-ovo-se-mora-mijenjati-zato-sam-se-kandidovao-na-izborima/

Izvor. Kurir